En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Consternació a Olot per un altre assassinat

És la tercera persona que mor de manera violenta a la ciutat en el que portem d'any. L'home ha estat trobat mort amb múltiples punyalades. Hi ha dos detinguts.
| 19 d'octubre de 2012
Consternació a Olot per un altre assassinat

La ciutat d'Olot està una vegada més de dol i consternada per un altre assassinat. En aquest cas a més la víctima era coneguda, especialment al casc antic. Les investigacions dels Mossos segueixen després d'haver-se passat gran part de la nit buscant proves al lloc dels fets.

Un home ha mort apunyalat al seu pis d'Olot. Es tracta de Lluís Sangrador, de 57 anys. Sangrador és conegut perquè la seva família havia regentat durant molts anys l'Espardenyeria Castanyer, al Firal. Testimonis han explicat a Ràdio Olot han assegurat que la víctima anava pel carrer discutint-se amb un dels dos detinguts abans dels fets. L'han trobat a casa seva apunyalat. Els dos detinguts, un home i una dona, els han atrapat al carrer Presó Vella d'Olot. El detingut ha tornat passada la mitjanit al Firal olotí. S'ha fet una una reconstrucció dels fets que han passat aquest vespre i que han acabat amb un home apunyalat a casa seva. 

El presumpte assasí ha tornat després de declarar al vehicle els Mossos d'Esquadra. Ha estat aleshores,entorn a les tres de la matinada quan el jutge ha ordenat l'aixecament del cadàver que s'ha endut la funerària. 

El presumpte assassí tornant, a les 12 de la nit, al pis on han passat els fets. 

Una dona ha explicat també als serveis informatius de Ràdio Olot que la víctima s'estava discutint amb  "un home corpulent" al balcó de casa seva. Aquesta mateixa dona ha explicat "que l'estava increpant i la víctima s'estava tirant enrere". Això ha cridat l'atenció de la gent que estava a les terrasses del Firal, assegura la veïna, que estaven força plenes un divendres al vespre. Als veïns no els sonava haver vist mai a "aquest home alt, calb i corpulent" parlant amb la víctima. Aquest seria el mateix amb qui s'estava discutint pel carrer minuts abans.

Poc després de les set l'home ha sortitr de casa la víctima amb el tors nu i aquests testimonis relaten que anava cridant "truqueu a la policia".

La dona ha estat detinguda però sembla que no hauria estat l'autora del crim. Sembla però que sí que podria haver estat el punt de la forta discussió entre les dues parts i que ha acabat de manera fatal.

La parella, segons han relatat fonts del cas, travessava per problemes econòmics. L'home no sonava a aquesta dona, doncs no feia ni mig any que aquesta parella s'havia traslladat a viure a Olot.

La víctima tenia múltiples ferides d'arma blanca a tot el cos, que fa pensar que hi hagut acarnissament. El cos ja està a l'Institut de Medicina Legal de Girona on se li ha de fer l'autòpsia.

La policia científica ha passat gran part de la nit fent investigacions al pis i recollin proves. Les declaracions de l'home poden ser claus per saber què ha passat.

Amb aquest, són 3 els assassinats que s'han produït a Olot en el que portem de 2012. Al de Sangrador, s'hi suma el de Manpreet Kaur i el d'Antonio Tirado, aquest últim a mans dels Mossos d'Esquadra i va ser en defensa pròpia, sempre segons la versió del cos de seguretat.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum