En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

La comissaria dels Mossos d’Olot perdrà els seus efectius de trànsit per crear una unitat més específica

L’alcalde d’Olot es mostra més tranquil després de les explicacions dels responsables policials
| 10 de novembre de 2016
La comissaria dels Mossos d’Olot perdrà els seus efectius de trànsit per crear una unitat més específica

Un canvi que afecta a altres comissaries de Catalunya i que ara expliquen al territori.  L’alcalde d’Olot es mostra més tranquil després de les explicacions dels responsables policials per perdre aquest servei. No ho està tant amb el risc de perdre les oficines liquidadores del Registre de la Propietat.

comissaria-mossos

La comissaria dels Mossos d'Olot (Mossos d'Esquadra)

Ràdio Olot ja els va avançar l’alerta dels sindicats de que la comissaria dels Mossos a la Garrotxa fos una de les afectades per una reorganització que vol fer el cos en la seva àrea de trànsit. Això, que suposa reduir més encara els efectius a la comarca, va generar recel precisament per aquest motiu. Aquesta setmana l’alcalde de la capital garrotxina ha rebut els representants sindicals dels Mossos així com el Director General de la Policia i altres autoritats del cos. En declaracions al ‘Fil Directe, Mia Corominas entén el canvi que volen fer i confia que no anirà en detriment de la qualitat. Assegura que es justifica per temes tècnics i no per polítics.

En canvi, Corominas recela més de la decisió de la Generalitat de tancar les Oficines Liquidadores que ara mateix pengen del Registre de la Propietat. Per a fer gestions com per exemple herències, la idea de la conselleria d’Economia i Finances és que en el cas de la demarcació, es faci ara a organismes com Xaloc que depenen de la Diputació de Girona. Corominas no està tan convençut del que vol fer el govern.

El que es lamenta, des d’Olot i d’altres municipis que es troben en aquesta mateixa situació, és que es perdi la proximitat amb el ciutadà per fer feines com les que s’han de fer en el transcurs de les herències. Diferents municipis d’arreu de Catalunya han aprovat mocions demanant que es mantinguin aquestes oficines liquidadores dins els registres de la propietat perquè tenen facilitats com poder demanar cita prèvia i s’eviten desplaçaments innecessaris.

També et pot interessar

L'Ajuntament d'Olot i Educació construiran nous vestidors a l’IES Garrotxa després d’anys de reivindicacions

Actualment, l’institut té uns mòduls prefabricats que fa més d’una dècada que es van instal·lar

En marxa la vuitena edició dels premis 100% Emprenedors

Ja s’ha obert la convocatòria per a projectes i emprenedors de la Garrotxa que vulguin participar-hi. Els candidats opten a dos premis econòmics de 3.000 i 1.500 euros

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum