En directe
L'Olot, a Ràdio Olot
amb David Planella

Comença una campanya de rebaixes amb millors expectatives que el 2021

Els comerciants d’Olot esperen recuperar la regularitat després d’una campanya de Nadal millor que el 2020 però pitjor que el 2019
Pau Masó | 10 de gener de 2022
Comença una campanya de rebaixes amb millors expectatives que el 2021

Divendres passat va començar oficialment la campanya de rebaixes. Després d’un Nadal marcat per l’augment de casos de coronavirus i múltiples confinaments a la comarca, els comerciants d’Olot esperen recuperar la regularitat. Des de l’associació defineixen la campanya nadalenca com a ‘’irregular’’, però millor que el 2020. Ara amb els grans descomptes que oferiran els comerços per acabar de vendre l’estoc d’hivern, confien a tenir un inici d’any positiu. Un dels membres de la junta de l’Associació de Comerciants és Jordi Rovira.

Referent a la campanya de Nadal, el comerç d’Olot va tenir un inici bo durant el pont de la Puríssima, però en les darreres setmanes l’afluència de gent no va ser l’esperada. Les restriccions a altres sectors han acabat afectant també al comerç olotí. Rovira explica que ha estat una campanya mitjana.

Els comerciants de la capital de la Garrotxa esperen que les rebaixes cridin l’atenció a la gent gràcies als grans descomptes que ofereixen durant aquestes setmanes.

També et pot interessar

La crisi dels preus es comença a notar en la despesa dels clients de la restauració garrotxina

El sector ha detectat una frenada durant les últimes setmanes i ho atribueix a l’increment dels preus. L’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa es mostra preocupada per una possible disminució del consum

Radiografia de la indústria de la Garrotxa: la més potent de Girona, però també la més antiga

La indústria garrotxina és tradicional, amb poques empreses joves i una forta presència de companyies de gran dimensió

Estàs escoltant


Volum