En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Comença la setmana de l’educació inclusiva a la Garrotxa

Fins dissabte hi haurà diverses activitats i formacions per parlar d’un dels temes d’actualitat més delicats dins l’àmbit educatiu
Aniol Puigvert | 4 d'octubre de 2022
Comença la setmana de l’educació inclusiva a la Garrotxa

Aquest diumenge, la font de la Plaça Clarà es va il·luminar de color blau per celebrar el dia internacional de l’educació social. D’aquesta manera, s’ha donat el tret de sortida a una setmana diferent a la Garrotxa, on es vol reconèixer la tasca que dia rere dia fan els educadors socials. Enguany, a diferència de l’última edició durarà una setmana completa, i es basarà en dur a terme debats, reunions participatives i formacions per dotar al professorat i als equips directius de bones eines per gestionar de la millor manera la inclusió dins l’educació. Una de les integrants de la Xarxa de Professionals de l’Educació Inclusiva de Catalunya és Laia Morera.

L’educació inclusiva és un dels temes de màxima actualitat, ja que és un àmbit al qual s’hi ha destinat molts recursos econòmics però molt poca formació. Per aquest motiu, Olot hi dedica una setmana, on els ‘compartidors’, que són persones expertes sobre el tema compartiran idees i diferents punts de vista. Conversar, compartir i comprometre’s són els tres objectius d’aquesta set dies d’activitats. Enguany, la temàtica principal serà el foc. Anna Riera, membre de Xapeicat.

La setmana de l’educació inclusiva a la Garrotxa s’acabarà aquest dissabte amb una matinal a la Sala Torín on es posaran en comú totes les conclusions i els compromisos adquirits.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Educació també s'atura per exigir canvis en els decrets de plantilles, el currículum o el calendari

És el primer dia de vaga que segons Educació ha tingut un seguiment del 3,36% a les comarques gironines

Desè aniversari del projecte ‘Som Música’ a l’Escola Malagrida d’Olot

En aquest centre han convertit una simple assignatura en un element transversal que vehicula tota mena de coneixements que transmeten a primària

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum