En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Com serà la Tercera RFEF on jugarà l'Olot?

Estarà formada per disset equips catalans i el campió pujarà directament a Segona RFEF
| 8 de juny de 2021
Com serà la Tercera RFEF on jugarà l'Olot?

El primer puja directe

La Unió Esportiva Olot ja sap que la via directa per pujar a Segona RFEF serà quedar primer del seu grup de Tercera RFEF. La Federació Espanyola de Futbol ha anunciat que tots els primers classificats aconseguiran l'ascens sense necessitat de jugar cap eliminatòria. Així, l'ens que regula el futbol espanyol vol premiar la regularitat dels equips durant la lliga. Si l'Olot no queda campió, encara tindrà una altra opció per pujar, però llavors sí que haurà de jugar un play-off.

Com serà el play-off?

El jugaran, entre ells, el segon, el tercer, el quart i el cinquè classificats de cada grup de Tercera RFEF. Seran eliminatòries a partit únic al camp de l'equip més ben classificat. Qui quedi campió d'aquest play-off autonòmic accedirà a una eliminatòria estatal decisiva per pujar a Segona RFEF. Aquesta serà a partit únic i a seu neutral contra un altre campió del play-off d'un altre grup de l'estat.

Qui jugarà al grup català?

Estarà format per disset equips, quinze dels quals ja estan confirmats. Són l'Olot i l'Hospitalet, que han baixat de Segona B; el Sant Andreu, el Girona B, el Granollers i el Vilassar de Mar, eliminats del play-off; el Vilafranca, que no ha pogut pujar perquè era el filial del Lleida, i el Manresa, el Castelldefels, el San Cristóbal, la FE Grama, la Pobla de Mafumet, el Peralada, el Sants i el Figueres, que s'han mantingut.

També et pot interessar

La Cursa Solidària Pro Marató de TV3 del Cor de Maria es fa gran

Arribarà a la sisena edició el 15 de desembre, un any després d’haver superat els 3.000 euros de recaptació

El CPA Olot ja entrena les coreografies del 2022

Ricard Planiol ha avançat feina i ja té a punt els nous treballs per a tots els equips del club

Generació d'èxits

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum