Cinc minuts de desconnexió condemnen a l’Hoquei Olot (5-1)

Els olotins cauen a la pista del Barça Atlètic i encadenen la segona derrota consecutiva. Després d’una primera meitat sense gols, la segona ha començat amb un 3 a 0 del filial blaugrana en els cinc minuts inicials
Roger Isern | 15 de gener de 2023

Cinc minuts. Aquest ha estat el temps que l’Hoquei Olot ha desconnectat del partit i ho ha pagat caríssim. Els olotins han caigut per 5 a 1 a la pista del Barça Atlètic en un partit que ha tingut dues cares completament diferents. L’inici del duel ha estat marcat per l’alt ritme que han imposat els dos equips i on els de Garcia i Piera han fet uns primers 25 minuts gairebé excel·lents. Les ocasions més clares han estat per part del bàndol olotí amb una falta directa de Marc Prat, que no ha pogut anotar, com a més destacada. En defensa, l’equip ha concedit poc a un filial blaugrana que no ha donat el braç a torça. L'entrenador de l'Hoquei Olot és Jordi Garcia.

A la represa és on han arribat els sis gols del partit. En la primera acció de la segona part quan només havien passat sis segons, Manel Hernández anotava el primer amb un llançament que entrava per l’escaire. I en un vist i no vist, arribaven dos gols més dels blaugrana. Ruano i una vegada més, Hernández, posaven el 3 a 0 en cinc minuts. Una desconnexió que ha condemnat a l’Hoquei Olot que ha seguit a remolc del marcador i buscant el gol el més aviat possible. Guillem Raurell ha aturat una falta directa a Munné i ben poc després Marc Prat anotava el 3 a 1. Quedaven sis minuts pel final i semblava que els olotins podrien tenir opcions de puntuar, però els gols de Gangonells i Hernández han sentenciat el partit amb el 5 a 1.

Amb aquesta derrota, l’Hoquei Olot segueix a quatre punts del descens i a la vuitena posició del grup nord de la categoria de plata. Dissabte vinent a les vuit del vespre, final de la primera volta, amb un Hoquei Olot – Club Patí Taradell.