En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Ciència i natura protagonitzen la nova exposició de Josep Abelló

L’artista garrotxí uneix la seva vocació de matemàtic i la seva passió per l’art
Roger Isern | 4 d'octubre de 2022
Ciència i natura protagonitzen la nova exposició de Josep Abelló

Foto: Olot Cultura


Matemàtiques i art. Dos conceptes que aparentment poden semblar no tenir cap vincle i que sigui impossible trobar-ne un. Doncs per artistes com Josep Abelló, en l’art els impossibles no existeixen. L’artista garrotxí estrena la seva nova exposició barrejant dos conceptes que treballa des de fa anys. Porta com a nom ‘Fibonacci, extorsió i natura’ i és un relat fictici i en part real que vol transmetre la relació que hi ha entre la natura i la ciència. El president d’Àmbit Espai d’Art és Josep Abelló en declaracions a La Finestra d’Olot Televisió.

Abelló explica que des de fa molt anys es dedica a la pintura i que ha passat de dibuixar paisatges a centrar-se més en el missatge de les obres i la relació de conceptes. També remarca que els dies de confinament li van provocar un canvi de pensament i tirar cap a un art més centrat en els objectes. Abelló diu que les seves exposicions sempre volen donar una sensació de llibertat.

L’exposició es podrà veure fins el 22 d’octubre. Abans, però, el dia 14, Josep Abelló oferirà una xerrada sobre Fibonacci a l’Espai d’Art a partir de les set de la tarda.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum