L'Informatiu
amb Roger Isern

El CB Garrotxa-Santjoanenc guanya el primer assalt per a la permanència a casa

Va derrotar el QBasket Sant Cugat en el primer partit de la sèrie al millor de tres (61-57)
| 22 de maig de 2017

Va derrotar el QBasket Sant Cugat en el primer partit de la sèrie al millor de tres de la promoció de permanència a Primera Catalana. Va guanyar per quatre punts de diferència: 61-57.

Blake Burgess, amb 16, punts va ser el màxim anotador (Isaac Planella/arxiu)

El Sant Cugat va sortir millor i es va posar per davant en el marcador, però els jugadors del Garrotxa-Santjoanenc van reaccionar de seguida, van ser més intensos en defensa i van arribar al descans amb un avantatge d’onze punts. A la segona meitat, els vallesans es van apropar, però la victòria es va quedar a casa.

Com era d’esperar, el pavelló de Sant Joan les Fonts va ser el de les grans ocasions. Es va omplir per ajudar el Garrotxa-Santjoanenc a tirar endavant un partit vital que no es va decidir fins al final. Mercader ho remarca.

Després d’haver-se col·locat 1-0 en la sèrie, el CB Garrotxa-Santjoanenc se situa a una sola victòria de firmar la permanència a Primera Catalana. Ja la pot aconseguir aquest cap de setmana que ve a la pista del Sant Cugat i, si no, tindrà una segona oportunitat a Sant Joan les Fonts d’aquí a quinze dies.

El CB Olot acaba amb un nou triomf

Encara en bàsquet i a Primera Catalana, però femenina, el CB Olot ha posat la cirereta a la gran temporada que ha fet. Fa setmanes que està salvat i ara ha tancat el curs amb la tercera victòria consecutiva: va ser a casa, per 70-65, contra el Sant Adrià B. S'enfrontaven dos equips dels tres màxims anotadors de la categoria i el partit no va decebre. Molta defensa i contraatac a càrrec de les locals i molt tir exterior i de mitja distància de les visitants. Olot i Sant Adrià van arribar empatats a dos minuts del final, però el desencert visitant i la serositat olotina van decantar la victòria.