En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Cap de setmana de festa a les Preses

El municipi celebra la Festa del Roser recuperant actes que la pandèmia havia frenat
Roger Isern | 20 de maig de 2022
Cap de setmana de festa a les Preses

A partir d’aquesta tarda, les Preses celebra la seva festa petita particular. A l’octubre se celebra la tradicional gal·la i aquest cap de setmana la del Roser. Desenes d’activitats donaran forma a una festa que comptarà amb exposicions, concursos de dibuixos pel més petits i teatre entre d’altres. Es recupera la trobada de vehicles antics el diumenge al matí i es tancarà amb el ball dels gegants, calabotins i la granota. El regidor de festes de les Preses és Albert Danés.

Una de les novetats d’enguany, serà que els presencs votaran els pressupostos participatius. És un procés que va engegar el poble fa uns mesos que es donarà per acabat aquest cap de setmana. És la primera vegada que celebraran la votació presencial enmig d’una festa i no descarten que sigui l’última. Danés explica que han escollit aquesta data per la gran participació que hi ha.

La Festa del Roser començarà aquesta tarda amb una exposició de treballs als alumnes 4rt d’ESO de l’Institut Bosc de la Coma. Tots els actes són gratuïts i en cas de pluja es farien a la pista poliesportiva.

També et pot interessar

El Museu dels Sants d’Olot entra a formar part de l’Àrea de Museus de la ciutat

L’Ajuntament ha decidit dissoldre la Fundació de la que depenia l’equipament cultural

Arrenca la sisena edició del Planestiueja’t

Ho farà aquest dissabte amb la Festa Familiar Solidària

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum