En directe
L'Olot, a Ràdio Olot
amb David Planella

Cantània celebra quinze anys a Olot

La iniciativa organitzada per l’Ajuntament d’Olot i l’Auditori de Barcelona és un dels pals de paller de la fusió entre cultura i educació
Pau Masó | 12 de maig de 2022
Cantània celebra quinze anys a Olot

Foto: Olot Cultura


Cinc-cents infants de cinquè i sisè de primària cantant plegats. Aquesta és la potència i la virtut del Cantània, un projecte que des de fa quinze anys es desenvolupa a la capital de la Garrotxa. Educació i cultura es tornaran a donar de la mà en un acte que, a part de les veus infantils, també estarà acompanya d’una orquestra de músics professionals. La cantata d’enguany es titula ‘Clara, l’art per dins’ i l’ha composat Josep Maria Guix. Els professors de les escoles presents cada any reben una formació per part de l’Auditori de Barcelona. La regidora d’Educació és Mariona Camps.

La cantata que interpretaran els estudiants explica la història de la Clara, una jove que amb la seva àvia viurà un conjunt d’aventures relacionades amb les obres d’art. En aquesta edició, a causa de la incertesa amb què va començar el curs, alguna escola ha decidit no col·laborar, tot i que des de l’organització es mostren satisfets per la participació. Una de les tècniques de l’àrea d’Educació i Cultura d’Olot és Esther Forment.

Enguany, en aquesta activitat organitzada per l’Ajuntament d’Olot i l’Auditori de Barcelona, hi participaran tretze escoles garrotxines. La cantata tindrà lloc al Pavelló d’Esports d’Olot, aquest dijous a les set de la tarda. Les entrades es poden adquirir anticipadament al web d’Olot Cultura o bé a taquilla.

També et pot interessar

Cap de setmana de festa a les Preses

El municipi celebra la Festa del Roser recuperant actes que la pandèmia havia frenat

L’ÉsDansa celebrarà 40 anys recuperant la presencialitat i les companyies internacionals

El festival de dansa d’arrel tradicional de les Preses se celebrarà del 22 al 28 d’agost

Estàs escoltant


Volum