En directe
L'Olot, a Ràdio Olot
amb David Planella

Camí equivocat

L'alcalde d'Olot creu que PxC "s'equivoca" i "menteix" amb la seva crítica al pla de cohesió i inclusió social.
| 9 de maig de 2013
Camí equivocat

L’alcalde d’Olot critica l’actitud de Plataforma per Catalunya amb el pla de cohesió i inclusió social de la ciutat. Segons Josep Maria Corominas, el partit “s’equivoca” amb el seu posicionament i assegura que “manipula” les informacions. A més, els acusa de remoure pors contra els immigrants per tal d’aconseguir “4 vots”. Corominas defensa una vegada més el pla de cohesió social que acaba d’entrar en marxa.

Moment de la presentació del pla al ple de l'Ajuntament. (casg.cat)

JORDI ALTESA | Plataforma per Catalunya ha començat ja la campanya en la qual difonen la seva oposició frontal al pla de cohesió i inclusió social que van aprovar la resta de forces de l’Ajuntament d’Olot. El seu portaveu, Ignasi Mulleras, va avançar a Ràdio Olot la voluntat de fer aquesta campanya denunciant tota una sèrie de conseqüències que, des del seu punt de vista, es desprenen del pla. En els fulletons s’assegura que el pla està pensant exclusivament per als immigrants i que suposarà la desaparició d’Olot “tal i com el coneixem ara”. L’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas nega aquestes afirmacions i assegura que hi ha una “manipulació de la realitat”. En declaracions al Fil Directe amb l’alcalde de Ràdio Olot, Corominas ha anat més enllà i ha acusat Plataforma per Catalunya de “moure la bandera del racisme” i considera que s’”equivoquen”. Per a fer-ho, ha lloat la feina que s’ha fet des de fa temps en cohesió i que ha estat reconeguda per mitjans de comunicació internacionals.  

En aquest mateix espai, Corominas també ha contestat les peticions d’Unitat Contra el Feixisme i el Racisme. Aquesta entitat va ser convidada aquest dimarts pel programa “Via Oral” d’aquesta casa on van demanar més contundència dels partits polítics representats a l’Ajuntament d’Olot quan consideren que els regidors de Plataforma per Catalunya fan comentaris de caràcter racista. Corominas diu que no hi està d’acord però que s’ha de respectar el dret a expressar-se de la tercera força política a la ciutat.

El Pla d’inclusió social i cohesió d’Olot està a disposició del públic, al web del Consorci d’Acció Social, “www.casg.cat”, a l’apartat de documents. Per cert, que avui el portaveu de Plataforma per Catalunya a l’Ajuntament d’Olot, Ignasi Mulleras, és el convidat a l’espai l’Ajuntament Informa de Ràdio Olot, just després de l’Informatiu Migdia.

Comparteix a: 

També et pot interessar

La Canya ja gaudeix de llits elàstics pels més petits a la plaça 1 d'octubre

La iniciativa l’havien demanat els veïns de la zona a les trobades organitzades per l’Ajuntament anomenades ‘Quedem a la plaça’.

Resum de l'any 2021, l'any en què tot torna

La pandèmia torna a centrar el resum de l'any de Ràdio Olot

Estàs escoltant


Volum