En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Cada cop hi ha més dones emprenedores

Ho diuen des de Dinàmig, que també han notat un increment de demanda des de la pandèmia
Joel Tallant | 25 d'octubre de 2022
Cada cop hi ha més dones emprenedores

Les dones cada cop s’atreveixen més a muntar el seu propi projecte empresarial. Són joves i amb estudis superiors. Des de fa uns anys, ocupen una part molt important de la demanda que atén Dinàmig. Ho ha explicat a ‘La Finestra’ d’Olot Televisió la regidora d’empresa, comerç i turisme de l’Ajuntament d’Olot, Gemma Canalias.

De la mateixa manera que han augmentat les dones emprenedores, també ho ha fet la quantitat de nouvinguts que han decidit instal·lar-se a la Garrotxa. Aquí han arrelat els seus negocis, però també els seus projectes familiars atrets per la qualitat de vida de la zona.

Avui comença el ‘Garrotxa Emprén’. Durant tota la setmana hi haurà conferències i xerrades sobre diverses qüestions lligades a l’emprenedoria com fer contactes estratègics, com preparar els impostos que s’han de pagar, com innovar en els projectes o tot el que cal saber sobre els autònoms són les temàtiques que es tractaran. Finalment, divendres al vespre al Torin es farà l’entrega dels premis 100% emprenedors amb la participació de l’escultora olotina, Rosa Serra. L’objectiu d’aquesta setmana dedicada a l’emprenedoria és, segons Gemma Canalias...

La vuitena edició del ‘Garrotxa Emprèn’ porta per nom ‘un gran pas per al teu projecte’. Tota la programació al web de Dinamig.

Comparteix a: 

També et pot interessar

L’Associació Gironina d’Orientació Empresarial ha assessorat set empreses de la Garrotxa durant el 2022

L’entitat sense afany de lucre creada el 2018 a partir d’un grup de professionals liberals i empresaris, no para de créixer

Espunya i Transports Minguet, reconegudes per la seva història i longevitat per la Cambra de Comerç de Girona

Enguany ha volgut fixar-se amb aquestes dues empreses garrotxines, que a més, estan d’aniversari

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum