El Bosc de Tosca i el Sant Jaume, a un sol partit de la glòria

Els grocs jugaran a Castellar per pujar a Primera Catalana i els blanc-i-vermells ho faran a casa contra el Llançà per ser equip de Segona
| 8 de juny de 2017

Els grocs jugaran a Castellar del Vallès per pujar a Primera Catalana i els blanc-i-vermells ho faran a casa contra el Llançà per ser nou equip de Segona. Tots dos afronten els seus partits de tornada amb un empat a zero de l’anada.

El cartell promocional del partit del Sant Jaume (@CFSantJaume)

El 0-0 és un resultat que ho deixa tot obert, i tant el Bosc de Tosca com el Sant Jaume saben que s’ho jugaran tot en 90 minuts, o, depèn de com, en 120. Els presencs jugaran al Municipal Pepín Valls contra el Castellar del Vallès sabent que qualsevol victòria o empats a gols els donarà l’ascens històric a Primera Catalana. El Castellar-Bosc de Tosca es jugarà dissabte a les set de la tarda. L’entrada és gratuïta i el Bosc de Tosca organitza un autocar d’aficionats per només tres euros.

El Sant Jaume, per la seva banda, jugarà casa. El Camp Municipal tindrà la clau de l’ascens a Segona Catalana. L’equip de Carlos Santiago va empatar a zero a Llançà, de manera que haurà d’evitar rebre un gol que tindria un valor doble per als empordanesos. El Sant Jaume – Llançà és dissabte a les sis de la tarda.