En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Bona entrada d'any!

El sector de la restauració de la Garrotxa es mostra optimista per les reserves de Cap d'Any. El preu del menú i que el lloc estigui a la vora de revetlles pesen més.
| 31 de desembre de 2012
Bona entrada d'any!

Bones sensacions del sector de la restauració per la revetlla de Cap d’Any d’aquest dilluns. A l’espera de les reserves d’última hora que sempre hi són, els establiments de la Garrotxa esperen rondar el 60%. Es continua confirmant la tendència de que la gent prefereix establiments no allunyats del centre per no haver de conduir després de beure. A més, el preu del menú és cada cop més determinant.

Bones previsions al sector després d'un 2012 dur.

JORDI ALTESA | La nit del 31 de desembre és de feina per a molts restaurants que obren les seves portes amb propostes per captivar el públic i que surtin la nit de Cap d’Any. A hores d’ara els coberts estan plens en un 60% i cal tenir present les cada cop més influents reserves d’última hora. En el cas de la ciutat d’Olot, les diferents festes que s’han organitzat a diferents punts fa que hi hagi bones sensacions per aquesta nit als restaurants. Gerard Xifra, de l’Associació d’Hostaltge de la Garrotxa, ha explicat que la gent tria llocs propers en part per poder beure amb tranquil·litat.

Tot i ser la nit de Cap d’Any, la gent està molt pendent del preu dels menús. Tot i que des del sector admeten que aquesta nit la gent està disposada a pagar més del que seria habitual, també s’és més exigent amb el producte i el preu és cada cop més important. A banda dels restaurants, també tenen bones previsions els diferents allotjaments. Els hotels tenen una previsió del 65% i qui ha penjat el cartell de complert és el turisme rural.

Segons ha explicat el mateix Xifra, cada any creix el nombre de persones de fora de la Garrotxa que fan la revetlla en un restaurant de la comarca. A hores d’ara són entre un 15 i un 20% les persones que són de fora. Normalment són gent que passen el cap de setmana aquí i la revetlla en algun restaurant de la comarca.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum