En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

El Besalú Medieval es cuina a bon ritme

Es farà el primer cap de setmana de setembre i ja s’han posat a la venda els tiquets del sopar medieval
| 6 d'agost de 2018
El Besalú Medieval es cuina a bon ritme

Es farà el primer cap de setmana de setembre i ja s’han posat a la venda els tiquets del sopar medieval. L’organització espera vendre’ns uns 200. La fira més coneguda de la vila tancarà un estiu que, en cultura, també té música i teatre.

La setmana passada es van començar a posar a la venda les entrades pel sopar medieval, que tindrà lloc l’1 de setembre a la plaça dels Claustres. Els tiquets costen 22 euros i el preu també inclou les actuacions que amenitzen la diada. Des de fa vuit anys al sopar medieval de Besalú es fa una llarga cocció d’una vedella sencera, que llavors mengen unes 200 persones. Aquesta és la participació que calcula l’organització. Ho explica a Ràdio Olot la responsable de l’oficina de turisme besaluenca, Lourdes Sibecas.


El Besalú Medieval es farà el cap de setmana de l’1 i el 2 de setembre. Mentrestant, al llarg de l’estiu, al municipi s’hi celebren altres activitats culturals com ara el cicle de concerts a la Capella de Sant Martí. Avui el protagonista havia de ser el recital de veu i piano ‘Albéniz a París’, però s’ha hagut d’anul·lar per falta de veu de la intèrpret Marisa Martins.

A més d’aquest cicle de concerts, Besalú també té altres propostes culturals com ara les visites nocturnes teatralitzades de cada dimecres a la nit.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum