En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Besalú es converteix aquest cap de setmana en la capital catalana de la ratafia

El poble celebra a partir de demà la 26a edició de la Fira de la Ratafia
| 30 de novembre de 2018
Besalú es converteix aquest cap de setmana en la capital catalana de la ratafia

El poble celebra a partir de demà la 26a edició de la Fira de la Ratafia. La consolidació i el caràcter tradicional del certamen l’han portat a ser un dels més reconeguts del país. Enguany es destaparà la ratafia del 25è aniversari. Tant dissabte com diumenge hi haurà activitats paral·leles a la fira. 


Després de la Fira de la Ratafia de Santa Coloma de Farners, amb 37 anys d’història, la de Besalú és una de les més antigues i valorades de Catalunya. La Garrotxa és coneguda pel seu licor i això porta a Besalú un valor afegit. Aquest 2018 es compleixen vint-i-sis anys de fira. Com a novetat, aquesta edició es presentarà un llibre que recull la història del certamen. Ho explica una de les tècniques de turisme de Besalú, Lourdes Sibecas.

 

Com a commemoració, aquest 2018 es destaparà la ratafia del 25è aniversari, és a dir la que va guanyar l’any passat. Va ser elaborada per Francesc Márquez. I com cada any, al diumenge, hi haurà el tradicional concurs d’on sortirà la ratafia guanyadora del 2018. Hi haurà 30 participants i segons Sibecas, des de fa mesos hi ha expectació.

 

El concurs de ratafies de Besalú serà diumenge a les 11 del matí a la sala d’actes del poble. Paral·lelament també hi haurà altres activitats com sardanes o música en directe.

 

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum