En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Besalú dona protagonisme al riu Fluvià

Des de fa anys el municipi treballa per portar activitats d'interès a vora riu
| 26 de juliol de 2018
Besalú dona protagonisme al riu Fluvià

El municipi vol potenciar el turisme i les activitats per als seus habitants a prop del Fluvià amb propostes i actuacions al costat del riu. Un exemple d’aquesta política és el festival Underbridge que des d’avui fins diumenge proposa concerts i ‘food trucks’ a vora riu.

El pont de Besalú i el seu voltant, un dels atractius turístics de Besalú. (Ràdio Olot)

Fa 10 anys, Besalú va activar un pla de barris que, a més de donar dinamisme al centre històric del municipi, també preveia la creació d’una anella verda al costat dels horts del Fluvià. Aquesta anella, envoltava tot el poble de camins. Ara, aquesta zona ha esdevingut un gran atractiu pels turistes, que a part del patrimoni també poden veure la natura que envolta el poble.

A més, l’anella verda permet fer activitats a sota el pont i recuperar espais naturals del municipi. Tot i això, la tècnica de Promoció i Turisme de Besalú, Maria Fauró assegura que el poble vol que els visitants "es quedin amb la cultura viva que transmet Besalú".

Des de la iniciativa privada, ja s’han organitzat actes a l’anella verda com per exemple l’Underbridge, que comença aquest dijous la seva tercera edició. També s’ha habilitat un establiment de restauració fix durant els mesos d’estiu.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Primer habitatge cooperatiu de la Garrotxa

És el Turrós, a Argelaguer, i ja hi viuen nou persones adultes i un nadó

Setmana de donació de sang a Olot

Des d’aquest dilluns fins diumenge a la tarda, el Banc de Sang i Teixits organitza una campanya de donació especialment necessària

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum