En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Besalú celebra aquest cap de setmana dues dècades d’esperit medieval

Durant dissabte i diumenge la localitat garrotxina viurà la vintena edició del Besalú Medieval amb 120 activitats
| 31 d'agost de 2018
Besalú celebra aquest cap de setmana dues dècades d’esperit medieval

Durant dissabte i diumenge la localitat garrotxina viurà la vintena edició del Besalú Medieval amb 120 activitats relacionades amb l’època. Des de l’Ajuntament aposten per potenciar les activitats infantils amb una cinquantena d’actes dirigits al públic familiar. Durant el pròxim cap de setmana, el poble acollirà unes 20.000 persones. 


Durant 48 hores, Besalú viatja onze segles enrere. Tot aquest cap de setmana la localitat recorda el comptat que va desaparèixer fa mil anys, quan sota el seu nom, Besalú recollia la Garrotxa, i algunes parts del Ripollès, Pla de l’Estany i l’Alt Empordà. Per commemorar aquella època la localitat garrotxina celebra des de fa vint anys el Besalú Medieval. Una de les cites més importants del municipi, sobrepassant la festa major. La tècnica de Turisme del poble, Maria Fauró, valora a Ràdio Olot els vint anys de vida d’aquesta iniciativa.

Aposta per les activitats infantis

Tot i que el gruix del programa esdevé dissabte i diumenge. Avui ja hi ha alguns dels 120 actes que configuren el Besalú Medieval. Segons Fauró, aquest any s’ha volgut donar un impuls a les activitats infantils.

 

Si el temps no diu el contrari, s’espera que unes 20.000 persones s’acostin fins al poble garrotxí per gaudir del certamen. Aquest any es donarà un Pont de Plata a dos ex restauradors del municipi, a Àngel Vidal i a títol pòstum a Marc Vergés. A més del Besalú medieval, aquest cap de setmana també hi ha la Fira de la Cervesa de Tortellà, la Festa Rural de Sant Joan les Fonts i el Concurs de Sardanes a Olot. Un cap de setmana amb propostes d’oci i cultura a tots els racons de la Garrotxa.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum