En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Bassols Energia estrenarà abans de que acabi l’any, l’energia al núvol

Es tracta d’un espai virtual on els clients que produeixen la seva pròpia electricitat podran guardar-ne els excedents sense necessitat de tenir bateries físiques
Joel Tallant | 27 d'octubre de 2022
Bassols Energia estrenarà abans de que acabi l’any, l’energia al núvol

En una entrevista al ‘5 Minuts +’ de Ràdio Olot, el director general de Bassols Energia Comercial, Roger Segura, ha explicat que l’increment del preu de l’electricitat el van començar a assumir el 2021, però no va ser fins a un any més tard que els clients de la companyia ho van començar a notar.

Segura ha afegit que cal estudiar les factures de les companyies d’electricitat monopolístiques per adonar-se que darrere de grans campanyes comercials, en realitat, el cost de l’energia té el mateix preu per a tothom.

El responsable de Bassols Energia Comercial ha dit que la companyia encara el 2023 amb una forta aposta per l’autoconsum que ha de permetre, segons ell, protegir els clients dels increments desmesurats de preu.

L’energia al núvol de Bassols permetrà als clients gestionar els seus excedents d’electricitat i dedicar-los a segones residències, guardar-los per mesos successius o fins i tot cobrar-los, entre d’altres avantatges. Calculen que estarà en funcionament a finals d’aquest mateix any.

Comparteix a: 

També et pot interessar

L’Associació Gironina d’Orientació Empresarial ha assessorat set empreses de la Garrotxa durant el 2022

L’entitat sense afany de lucre creada el 2018 a partir d’un grup de professionals liberals i empresaris, no para de créixer

Espunya i Transports Minguet, reconegudes per la seva història i longevitat per la Cambra de Comerç de Girona

Enguany ha volgut fixar-se amb aquestes dues empreses garrotxines, que a més, estan d’aniversari

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum