En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

El barri de Sant Miquel es transforma amb una desena d'actuacions en poc més d'un any

L’última actuació anunciada és la construcció d’una nova zona esportiva
| 15 de juny de 2017
El barri de Sant Miquel es transforma amb una desena d'actuacions en poc més d'un any

Nous aparcaments, millores en parcs i local o l’adequació del casal del barri són alguns fruits recollits del procés participatiu que va arrencar el 2014. L’última actuació anunciada és la construcció d’una nova zona esportiva al barri que hauria d'estar acabada a finals de juliol. 


Després de 3 anys, veïns i Ajuntament han aconseguit plasmar al carrer un objectiu comú: transformar el dia a dia del barri. Aquelles propostes que des de l’any 2014 han anat florint entre ciutadans i administració, ja són una realitat.  A partir del 2016 es va començar a actuar al barri i  amb un any i mig se n’han dut a terme prop d’una desena. Dins d’aquesta bossa de millores hi ha l’última actuació anunciada des de l’Ajuntament: un nou parc esportiu situat a la zona nord del barri. El regidor de Sant Miquel, Pep Berga, explica la importància d’aquesta obra.

Consistirà en dos camps de futbol i una pista de bàsquet. Estarà ubicat a l’esplanada que hi ha direcció Sant Francesc, costarà 70.000 euros, i estarà llest a finals de juliol. A més Berga, ha avançat que durant l’estiu també es licitarà l’obra del camí que connectarà amb el Morrot i s’iniciarà l’enderroc de dues cases amb la intenció de construir un mirador sobre el Fluvià.

En dos anys l’Ajuntament d’Olot haurà invertit més de 300.000 euros al barri. Una xifra que gairebé es doblarà amb la compra d’una parcel·la on es construirà el nou ambulatori d’Olot. El regidor de Via Pública, Josep Gelis, detalla les inversions fetes des del 2016 a Sant Miquel.

L’any passat es va habilitar més aparcament al carrer Martí l’Humà, es van fer actuacions a la carretera de les Feixes, millores el Parc dels Nius, l’adequació de diversos locals i la millora del camí de vora riu fins a les Tries. Tot i això, Berga assenyala que encara queden actuacions.

Des de l’Ajuntament es posa el barri de Sant Miquel com a exemple de l’èxit que ha aconseguit el procés participatiu amb els veïns. Un fet que es trasllada ara al Nucli Antic, el segon barri de la ciutat on el consistori hi llança una reforma participativa.

 

Comparteix a: 

També et pot interessar

L’Ajuntament de Besalú tanca el 2022 amb un superàvit de 500.000 euros

Per tercer any consecutiu, el consistori ha congelat les taxes d’escombraries i de l’aigua

Jordi Cargol optarà al seu tercer mandat al capdavant de l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca

Cargol explica que aquest projecte no es pot acabar aquí i que encara té coses per fer al poble

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum