En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Azkuna-Tolosa arriba a Olot per tancar la seva trilogia

El Teatre Principal i el Parc Nou seran els escenaris de les representacions
Roger Isern | 14 d'octubre de 2021
Azkuna-Tolosa arriba a Olot per tancar la seva trilogia

Foto: Olot Cultura


Nova proposta d’Olot Cultura per demà i dissabte. La companya Azkona-Tolosa torna a lla capital de la Garrotxa per presentar la segona i tercera part de la seva trilogia, que repassa la barbàrie contra els pobles nadius americans i els últims cinc segles d’història del territori amazònic brasiler. Dues propostes amb estils diferents que volen transmetre a l’espectador els orígens de la comunitat indígena i els mateixos orígens dels actors i actrius. Un dels membres d’aquest projecte és Txalo Toloza-Fernández

L’obectiu d’aquests dos espectacles es fer arribar a diferents punts del món quina era la situació de barbàrie contra els pobles nadius americans, i també les estretes però desconegudes relacions que existeixen entre les grans fortunes multinacionals, els estats sud-americans, l’explotació excessiva dels recursos naturals del territori i els cossos que l’habiten. Txalo explica es orígens de la seva família i el motiu pel qual va néixer aquest projecte.

La primera representació que es podrà veure serà Teatro Amazonas, divendres a dos quarts de vuit del vespre al Teatre Principal. I la segona serà Tierras del Sud que tindrà lloc dissabte a les 12 del migdia al Parc Nou. Les entrades ja es poden adquirir a través del web d’Olot Cultura.

També et pot interessar

El Festival Entranyes torna a omplir de teatre social el barri de Sant Miquel

Després de salvar l’edició de l’any passat tot i la pandèmia, el festival torna amb més força i tres dies d’espectacles

Dani López estrena a Olot 'Trencadís', la seva primera obra com a director d’orquestra

Ho fa amb una orquestra única de nova creació formada per una trentena de joves intèrprets i instruments tradicionals

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum