En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Aura Motor aconsegueix el seu segon premi Ichiban

L’empresa ha estat reconeguda pel seu servei al client i per la venda de 300 vehicles durant el 2021
Joel Tallant | 20 d'octubre de 2022
Aura Motor aconsegueix el seu segon premi Ichiban

‘Ichiban’ vol dir número 1 en japonès. S’entrega a aquells concessionaris que han estat millor valorats per la venda, post venda, atenció al client i servei de taller. És a dir, per la gestió del client en totes les seves facetes. En el cas d’Aura Motor ja porten dos guardons, la qual cosa demostra el seu valor per la firma japonesa. El director d’operacions de Toyota a España és Antonio Vázquez.

El propietari d’Aura Motor, Jordi Teixidor, ha destacat que els números de la firma amb seu a Les Preses avalen haver guanyat l’’Ichiban’ en un context de crisi com l’actual i en un mercat de reduïdes dimensions com el d’Aura Motor.

Teixidor assegura que l’’Ichiban’ encara té més valor per Aura Motor si tenim en compte la problemàtica derivada de la falta de components que afecta tot el sector.

Aura Motor ja té dos premis ‘Ichiban’ i dos premis ‘Retailer’. Actualment, Toyota és la marca líder en cotxes híbrids ja que, entre d’altres motius, ha estat la primera en apostar per aquesta tecnologia.

Comparteix a: 

També et pot interessar

L’Associació Gironina d’Orientació Empresarial ha assessorat set empreses de la Garrotxa durant el 2022

L’entitat sense afany de lucre creada el 2018 a partir d’un grup de professionals liberals i empresaris, no para de créixer

Espunya i Transports Minguet, reconegudes per la seva història i longevitat per la Cambra de Comerç de Girona

Enguany ha volgut fixar-se amb aquestes dues empreses garrotxines, que a més, estan d’aniversari

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum