En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

"Aulot è molt verd"

Olot estrena zona verda d'aparcament a Can Tané. Els veïns del casc antic de la ciutat podran disposar d'aquest espai habilitat especialment per ells.
| 1 d'agost de 2013

Olot estrena aquest estiu aparcaments de zona verda. Per primera vegada, els veïns del Nucli Antic disposaran de places reservades per a ells a l’espai de Can Tané. D’aquesta manera l’Ajuntament vol millorar un dels tres punts negres de la ciutat en quan a estacionament i, reconeix, que encara li queda per solucionar aquesta situació al barri de Montolivet.

Després que l’últim ple de l’Ajuntament aprovés definitivament la modificació de l’Ordenança Municipal de Circulació, la zona verda de Can Tané serà una realitat en breu. Es tracta d’un espai en el que hi ha 29 places d’aparcament, 13 de les quals són lliures i gratuïtes per a tothom i 14 seran de zona verda, és a dir, reservades per als veïns. És la primera vegada que a Olot s’incorpora aquest sistema d’aparcament que ja funciona a altres ciutats. 

Per poder aparcar a aquesta zona verda caldrà tenir una targeta habilitada per l’Ajuntament. Les persones empadronades dins l’àrea d’influència de Can Tané podran sol·licitar-la sempre i quan compleixin alguns requisits com, per exemple, ser titular o conductor principal d’un vehicle donat d’alta a Olot. Un cop fets els tràmits, es facilitarà una enganxina que caldrà posar al vidre, a la part interior del vehicle i ja es podrà aparcar a la zona verda. L'alcalde en funcions, Josep Berga, explica que "ara caldrà veure el funcionament del nou sistema i que, de moment, no tenen pensat aplicar-lo a altres espais de la ciutat".

Segons Berga, "Olot té tres punts negres en quan a aparcament. El primer és el Nucli Antic d’Olot, en el qual s’ha aplicat ara aquesta mesura de la zona verda, i els altres dos són el Barri de Montolivet i el de Benavent. En aquests moments a Benavent s’està a punt de construir un conjunt de garatges que facilitaran l’aparcament als veïns". En el cas de Montolivet, Berga assegura que "hi ha projectes però tenen un cost molt elevat".

Les persones interessades en aconseguir la targeta de zona verda de Can Tané poden fer la seva petició a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, de l’Ajuntament d’Olot.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum