En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Asfalt nou

L'Ajuntament d'Olot té un compromís "pràcticament ferm" de que la Generalitat asfaltarà el vial Sant Jordi d'aquí a menys d'un any.
| 6 de març de 2014
Asfalt nou

L’alcalde d’Olot té el compromís “pràcticament ferm” de que la Generalitat asfaltarà el vial Sant Jordi d’aquí a menys d’un any. En declaracions a Ràdio Olot, ha explicat que el projecte de la variant està pràcticament acabat i ha confirmat que el de Les Preses està encarrilat. Qui no avança, és el ministeri de Foment, que no mostra cap evolució en el procés.

El Vial Sant Jordi tindrà un nou asfalt en menys d'un any.

JORDI ALTESA | L’Ajuntament ja havia demanat la reparació de l’asfalt del Vial de Sant Jordi de manera directa al Departament de Territori i Sostenibilitat. Una avinguda que suporta molts més vehicles que pels quals està dissenyada ja que està fent les tasques de connectar els vehicles que venen i van cap a l’Eix de Bracons i passen per la ciutat. Això fa que l’asfalt s’hagi gastat molt més del compte. La Generalitat admet que aquest tram s’ha degradat especialment per aquest motiu i per això accepten pagar la reparació. Un compromís que, en paraules de l’alcalde d’Olot Josep Maria Corominas, és “pràcticament ferm”.

 

VARIANT DE LES PRESES I OLOT

Corominas ha confirmat també al Fil Directe el que ja va avançar l’alcalde de la Vall d’en Bas, a Ràdio Olot. El traçat de la variant de Les Preses està definit i clar. Corominas es mostra satisfet de que s’hagi trobat el consens suficient, encara que dóna per fet que no a tothom li agradarà. Creu però que era pitjor no prendre una decisió al respecte.

En el cas d’Olot, el projecte de la variant que depèn de la Generalitat està pràcticament enllestit i només queda per definir el tram final que és el que ha d’enllaçar amb la construcció que ha de fer el ministeri de Foment. Aquí Corominas ha assegurat que el Govern central no té pressa i que té problemes per aconseguir tan sols que es defineixin.

 

 

FOMENT, AMB LA CALMA

En un primer moment, el ministeri de Foment es va comprometre a tenir delimitat un traçat del seu tram de l avariant d’Olot a finals del 2013. 3 mesos després, si ja l’ha decidit, encara ho ha de comunicar als representants locals.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum