En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Arriba la segona edició de l'Enfilem Poemes amb cinc premis com a novetat

Organitzat per l’associació Garrotxa Cultural, el festival es farà demà al Casal Marià a les set de la tarda
| 11 de juny de 2015
Arriba la segona edició de l'Enfilem Poemes amb cinc premis com a novetat

Organitzat per l’associació Garrotxa Cultural, el festival es farà demà al Casal Marià a les set de la tarda i constarà de tres parts.

enfilem poemes

El cartell de l'Enfilem Poemes (Jordi Altesa)

Com no podia ser d’una altra manera, a l’Enfilem Poemes, hi haurà un recital de poemes, no hi faltarà música i la gran novetat d’aquest any serà el lliurament de cinc premis que detalla Sílvia Vilacoba, escriptora i membre de Garrotxa Cultural.

Aquesta serà la segona edició de l’Enfilem Poemes, un certament que dóna a conèixer la poesia local i que també s’obre a fora de les comarques de Girona. L’estrena va funcionar molt bé i el president de Garrotxa Cultural, Jordi Vilar, explica que la primera edició els ha motivat a fer la segona.

Com l’any passat, l’Enfilem Poemes col·laborarà amb Càritas Garrotxa. El seu president, Carles Oller, assegura que estan molt contents de poder ser cada vegada més presents als esdeveniments d’Olot i comarca, ja siguin culturals, esportius o socials. Oller explica com ho podrà fer el públic de l’Enfilem Poemes per ajudar Càritas.

El cartell de la segona edició de l’Enfilem Poemes és de Josep Oliveras. Fet amb colors liles i un fons ocre que li dona calidesa, el protagonitza una poetessa que juga amb el vent com si fos una sopa de lletres fins enfilar els poemes. El festival serà demà divendres a les 7 de la tarda al Casal Marià.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum