En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Arriba la segona edició de la BTT Pescacorriols de Sant Feliu de Pallerols

Enguany s’amplien les dues curses tant la curta com la llarga
Aniol Puigvert | 5 d'octubre de 2022
Arriba la segona edició de la BTT Pescacorriols de Sant Feliu de Pallerols

La bicicleta serà la protagonista aquest diumenge a Sant Feliu de Pallerols amb la segona edició de la BTT Pescacorriols. Enguany, des de l’organització han seguit la mateixa línia mantenint dues curses de dos recorreguts diferents. Per una banda, la curta que en aquesta edició tindrà un trajecte de 16,5 quilòmetres amb un desnivell de 554 m. Aquest any la llarga serà de 30 quilòmetres amb un desnivell de més de 1.200 metres. Un dels membres de l’organització, Joan Jordana, explica algunes de les novetats de la segona edició de la BTT Pescacorriols.

La BTT Pescacorriols que se celebra aquest diumenge té la curiositat que es tracta d’un circuit controlat, però que en cap cas és tancat. Per tant, des de l’organització avisen que és important rodar amb precaució, ja que pot haver-hi circulació tant de persones com de vehicles en el mateix traçat. Pel que fa a les inscripcions, en aquests moments s’apropen a un centenar. Tot i  així s’esperen repetir, i si més no acostar-se a l’èxit de la temporada passada.

La segona edició de la Cursa de Muntanya de Sant Feliu de Pallerols començarà aquest diumenge, a la Plaça El Firal amb una sortida lliure a partir de  dos quarts de vuit del matí fins a les nou. Tots els participants inscrits podran sortir a l’hora que més els convingui. La cursa comptarà amb dos avituallaments.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum