En directe
L'Olot, a Ràdio Olot
amb David Planella

Arriba la Festa Major de la Vall de Bianya

Serà aquest cap de setmana, amb una desena d’activitats que agafaran més pes durant el diumenge
Aniol Puigvert | 13 de maig de 2022
Arriba la Festa Major de la Vall de Bianya

Foto: Ajuntament de la Vall de Bianya


Ja comença l’època de les festes majors, i aquest cap de setmana li toca a la Vall de Bianya. Enguany, després de tres anys sense poder dur a terme la celebració, s’ha tornat a la tradicional programació, amb matinal esportiva el dissabte, ballada de sardanes i missa. A més també hi haurà la popular sembrada de confits i caramels que aglutina persones d’arreu de la comarca. L’alcalde de la Vall de Bianya és Santi Reixach.

Els actes començaran amb l’esport a la Zona Esportiva de la Vall de Bianya amb un torneig de futbol 7 i s’acabaran el diumenge amb una ballada de sardanes i el concert al centre cívic a càrrec de la cobla-orquestra Blanes. Aquest any, la Festa Major de la Vall de Bianya s’ha reduït respecte a altres edicions per prevenir possibles riscos de contagis. L’Ajuntament ha preferit esperar a l’any que ve per organitzar actes més populars i multitudinaris, com per exemple, la fesolada.

Tot i això, des de l’organització es mostren il·lusionats per tornar a celebrar la Festa Major de Bianya, i esperen gaudir d’un dia que, segons el consistori, el poble també necessita recuperar.

També et pot interessar

Cap de setmana de festa a les Preses

El municipi celebra la Festa del Roser recuperant actes que la pandèmia havia frenat

L’ÉsDansa celebrarà 40 anys recuperant la presencialitat i les companyies internacionals

El festival de dansa d’arrel tradicional de les Preses se celebrarà del 22 al 28 d’agost

Estàs escoltant


Volum