En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Arriba la 67a edició de la Travessia Tossols-Basil del Club Natació Olot

Serà aquest diumenge quan un centenar de participants nedaran aquesta prova històrica al riu Fluvià
Aniol Puigvert | 23 de juny de 2022
Arriba la 67a edició de la Travessia Tossols-Basil del Club Natació Olot

El cartell de l'edició d'aquest 2022 dissenyat per Lídia del Cid (CN Olot)


67 edicions. Aquestes són les que portaran un cop finalitzi la de diumenge. El Club Natació Olot celebra un cop més la Travessia Tossols-Basil, una cita estretament lligada a la història de l’entitat i imprescindible en el calendari de cada any. Aquesta serà la primera edició després de la pandèmia. Això vol dir que es podrà celebrar amb total normalitat, amb els jocs que es feien cada any després de la prova, com el de la síndria o dels ànecs. El director tècnic del CN Olot és Diego Méndez.

Durant els últims anys, el nivell dels participants a la Tossols-Basil ha anat en augment. Per a aquesta edició ja hi ha confirmats un centenar de participants, tot i que s’espera que en els últims dies se n’hi afegeixin alguns més. Enguany, hi haurà la participació de Guillem Pujol i Clàudia Giralt, dos nedadors de Mataró de talla internacional que intentaran aconseguir trencar el seu propi rècord i el de la travessia olotina. Méndez explica com serà la Tossols-Basil d’aquest any.

La 67a Travessia Tossols-Basil del CN Olot es disputarà aquest diumenge, l’últim del mes de juny. És la segona vegada consecutiva que es tria aquesta data, que té com a objectiu garantir un cabal d’aigua més important al riu respecte del que hi sol haver a l’agost. La travessia, amb tres distàncies i totes les categories (des de benjamins fins a veterans), arrencarà a tres quarts d’11 del matí. Abans, des de les 9 del matí, hi haurà una xocolatada popular, i després, ja al migdia, els jocs dels ànecs i les síndries i l’entrega de trofeus.

També et pot interessar

La Unió Esportiva Olot defineix el calendari de pretemporada

El partit contra el Barça ha provocat que el conjunt olotí comenci la pretemporada més aviat que mai: el 6 de juliol

Moha Abouhafs deixa de ser jugador de l’Unió Esportiva Olot

El jugador olotí ha disputat 30 partits i ha marcat 3 gols en la darrera temporada

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum