En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Arriba la 33a edició de les 24 hores a muntanya

Aquest cap de setmana, el Centre Excursionista d’Olot organitza una de les proves més emblemàtiques de la temporada i de la història de l’entitat
| 4 de febrer de 2015
Arriba la 33a edició de les 24 hores a muntanya

Aquest cap de setmana, el Centre Excursionista d’Olot organitza una de les proves més emblemàtiques de la temporada i de la història de l’entitat. Consta de sis etapes i aquest any, tindrà el centre a Tortellà.  

24h muntanya

Les 24 hores a muntanya és una caminada no competitiva (CEO)

La Pocatraça, l’Embardissada, la Volta pels Volcans i la Trepitja Garrotxa són les proves més importants en el calendari del Centre Excursionista d’Olot, juntament amb les 24 hores a muntanya, que arriba aquest cap de setmana. Començarà dissabte a les 2 de la tarda a Tortellà i acabarà una dia després, diumenge també a les 2, a la mateixa població. De fet, Tortellà serà el centre de les 24 hores a muntanya d’aquest any. Això vol dir que els inscrits a la prova hauran de deixar-hi el cotxe i des d’allà podran anar amb un autocar a fer la ruta que vulguin. No necessàriament han de completar tot el recorregut.

D’etapes, n’hi ha sis. La primera, de Tortellà a Beuda; la segona, de Beuda a Lladó; la tercera, de Lladó a Terrades; la quarta, de Terrades a Sant Llorenç de la Muga; la cinquena, de Sant Llorenç a Albanyà, i la sisena, d’Albanyà a Tortellà. Per fer-les possible, el CEO ha tingut la col·laboració dels ajuntaments corresponents.

El responsable de la prova, Pere Rifà, recorda que les 24 hores a muntanya del Centre Excursionista Olot és una prova ben consolidada –aquest cap de setmana, arriba a la 33a edició– i diferent de totes les altres. A més, aquest any, el CEO ha organitzat un concurs fotogràfic. D’entre totes les fotos que es pengin amb l’etiqueta #24HMuntanya a les xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram), un jurat de l’entitat triarà la que consideri millor i el seu autor guanyarà una inscripció per les 24 hores de l’any que ve.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum