En directe
L'Olot, a Ràdio Olot
amb David Planella

Arriba el primer concert de Jazz Olot de la temporada

La Sala el Torín acollirà el músic gallec Xan Campos amb el seu nou projecte ‘Realismo’
Pau Masó | 21 de gener de 2022
Arriba el primer concert de Jazz Olot de la temporada

Imatge de Xan Campos (Olot Cultura)


Xan Campos lidera des de fa més de quinze anys el seu projecte més personal, Xan Campos Trio. Es tracta d’una proposta de jazz contemporani difícil d’etiquetar i en contínua ebullició. Un qualificatiu que pot semblar confús, però que el mateix artista gallec utilitza. Ara es troba presentant el seu tercer treball que porta el nom de ‘Realismo’. El grup està format pel mateix Xan Campos al piano, Horacio Garcia al contrabaix i Iago Fernandez a la bateria. Campos explica com va néixer el grup i el perquè del seu interès per la música jazz.

Un interès per al jazz que l’ha portat a experimentar amb diferents persones i formes. ‘Realismo’ és el tercer treball de la banda després d’’Orixe cero’ i ‘Ectropia’, reconeguts per la seva originalitat i per aconseguir assentar les bases d’un estil propi més enllà d’aquest gènere musical. Campos explica que amb ‘Realismo’ busquen trobar un treball sonor diferent. 

Serà el primer concert de jazz del 2022 a Olot. Es podrà veure demà dissabte a partir de les vuit del vespre a la Sala Torín. Les entrades estan disponibles al web d’Olot Cultura o a taquilla el mateix dia del concert.

També et pot interessar

Cap de setmana de festa a les Preses

El municipi celebra la Festa del Roser recuperant actes que la pandèmia havia frenat

L’ÉsDansa celebrarà 40 anys recuperant la presencialitat i les companyies internacionals

El festival de dansa d’arrel tradicional de les Preses se celebrarà del 22 al 28 d’agost

Estàs escoltant


Volum