En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Arriba el cap de setmana amb més festes majors de l’any

Santa Pau, Puigpardines, Tortellà i Sant Roc omplen el cap de setmana d'activitats per a totes les edats
| 12 d'agost de 2016
Arriba el cap de setmana amb més festes majors de l’any

Puigpardines, Santa Pau, Tortellà i el barri de Sant Roc d’Olot es preparen per viure tres dies plens d’activitats destinades a totes les edats.

concert-336695_1280

Festa Major de Santa Pau

La festa de Santa Pau comptarà amb diverses activitats per a joves i adults. Pels més grans, divendres hi haurà el tradicional sopar popular; aquest any acompanyat pels Genion’s, que faran aixecar de la cadira a tots aquells que els agradin els balls de saló. En canvi, dissabte, dia pel jovent, amb molts canvis en el programa de la festa major: s’estrena la Nit Jove.

Com d’altres actuacions destacades de la festa de Santa Pau, trobem la cantada d’Havaneres, diumenge, a càrrec del grup Anxovetes, sempre amb la beguda típica, el rom cremat. Diumenge, hi haurà l’actuació de l’Orquestra “El Tren de la Costa” i la proclamació de l’Hereu i la Pubilla.

Festa Major de Puigpardines

Per altra banda, la festa major de Puigpardines, que també es celebra aquests dies, compta amb l’actuació del DJ Mark Trunika que farà ballar i cantar a tot el jovent. A la festa no hi faltarà el 31è sopar popular amb diversos entreteniments com l’actuació del grup “La Crème de la Crème” o l’espectacle pirotècnic  i la tradicional xocolatada popular. Per acabar la festa, dilluns, ofici solemne amb acompanyament de violins i audició de sardanes. Ho detalla tot plegat des de l’organització Josep Maria Francino a Ràdio Olot.

Festa Major de Tortellà

Durant el mateixos dies Tortellà també està de festa, i aquest any aposta per la innovació amb activitats diferents, divertides i per a totes les edats. Aquest dissabte al matí hi haurà una “Pokequedada” per tots aquells que tinguin ganes de caçar Pokemons amb amics o amb la família. Una altra novetat és la platgeta de Tortellà, una activitat dirigida per als més petits ubicada a la plaça. Ho explica l’alcalde de Tortellà, Rafael Domínguez.

Avui divendres, els joves gaudiran dels grups Hora de joglar i Sra Tomasa, i demà dissabte, del concert dels locals Tortellinis i d’Ítaca Band. La festa de Tortellà continuarà diumenge amb la cercavila i la festa de l’aigua, a la tarda, i el ball de festa major, a la nit, i es tancarà dilluns amb sardanes i un monòleg de Quim Vila.

Festa Major de Sant Roc

I diumenge comença la Festa Major de Sant Roc. Des de l’organització, destaquen dues activitats: una és Pa d’Àngel, un grup reconegut que toca música de ball de saló, i, com ja és tradició, l’altre és la celebració de la dotzena edició de l’arrossada popular a les Fonts de Sant Roc. El president de l’associació de veïns de Sant Roc, Toni Moreno remarca que una de les activitats que els fa més il·lusió és una exposició basada en les festes majors del barri.

A banda de les festes de Santa Pau, Tortellà, Puigpardines i el barri de Sant Roc, aquest cap de setmana també es completa la festa major dels Hostalets d’en Bas que ja va començar la setmana passada.

També et pot interessar

Sant Jaume i les Planes d’Hostoles celebren la festa major aquest cap de setmana

A la vall del Llierca hi haurà actuacions de Beth, Balkan Paradise Orquestra i Blaumut

La segona cita de la Música al Parc porta música geogràfica a Olot

Scevola Ensemble oferirà ritmes sud-americans aquest diumenge al Parc Nou

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum