En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

Arriba a la Garrotxa una prova d'aventura pura: el CatRaid

És una competició multiesportiva en què els equips hauran de completar un recorregut de llarga durada amb un mapa i una brúixola
| 1 de juny de 2016
Arriba a la Garrotxa una prova d'aventura pura: el CatRaid

És una competició multiesportiva en què els equips hauran de completar un recorregut de llarga durada amb un mapa i una brúixola com a aliats. La Vall d’Hostoles serà l’escenari dissabte d’aquesta cita inclosa en el calendari del rànquing raider i de la Copa Catalana de la Federació.

CatRaid Les Planes

Els esportistes més aventurers de Catalunya es reuniran aquest dissabte a les Planes d’Hostoles per estrenar la primera edició del CatRaid. És una prova encara desconeguda a casa nostra que consisteix a completar un recorregut llarg per equips amb l’ajuda d’un mapa i una brúixola. Però no es tracta només de córrer o caminar, sinó que els participants han de dominar més d’un esport, tal com explica a Ràdio Olot el director de la competició, Ferran Ballesta.

L’organització de les proves de raid aventura de Catalunya porta per primera vegada una competició del seu calendari a la Garrotxa i ho fa, segons Ballesta, seduït pels paratges que es va trobar a la Vall d’Hostoles.

El CatRaid es disputarà dissabte en diferents categories: la gran novetat en un raid d’aquestes característiques és la familiar, que barreja adults i menors en un equip i que ha tingut una bona acollida, però també hi haurà les habituals: iniciació per als principiants, aventura per als semiprofessionals i elit per als professionals. Aquesta última és la modalitat més dura, té 63 quilòmetres i el raid pot arribar a durar més de vuit hores.

A hores d’ara, el CatRaid de les Planes d’Hostoles ja té 120 participants confirmats de 45 equips. Una xifra que satisfà l’organització, tenint en compte que aquesta serà la primera edició d’un tipus de competició esportiva que s’estrena a la Garrotxa i que encara ha arribat a poca gent arreu de Catalunya.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant


Volum