En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Arriba a Besalú la segona edició de Nits de Circ

Ho farà aquest dimecres amb un espectacle on hi participaran més de vint artistes de vuit països diferents
Aniol Puigvert | 9 d'agost de 2022
Arriba a Besalú la segona edició de Nits de Circ

Aquest dimecres arrenca la segona edició de Nits de Circ amb més d’una desena d’espectacles concentrats en dues setmanes  i amb un nivell artístic molt elevat. Besalú i Roses seran les seus d’una edició sense cap tipus de restricció a diferència de l’any passat quan només hi va poder assistir un 70% de públic. Enguany, des de l’organització, han decidit ampliar les Nits de Circ: hi haurà més artistes, més espectacles i l’aforament serà més ampli. A Besalú, es durà a terme del 10 al 13 d’agost als Jardins del Molí, mentre que a Roses se celebrarà del 16 al 24 d’agost al Parc de la Ciutadella. El director de Nits de Circ, Genís Matabosch, es mostra il·lusionat amb aquesta edició.

En aquesta segona edició, els canvis respecte la primera són importants. Hi haurà més dies perquè el públic pugui gaudir dels espectacles. Hi haurà més d’una vintena d’artistes, que provenen de diversos llocs com Vietnam, Chile, Kazajistan o França, entre d’altres. I l’aforament global passarà a ser de 15.000 persones, una xifra molt superior a la de l’any passat.  

Les Nits de Circ arrenquen aquest dimecres a Besalú i s’allargaran fins dissabte als Jardins del Molí del poble. Després, l’edició d’enguany es traslladarà al Parc de la Ciutadella de Roses del 16 al 24 d’agost. Les entrades ja estan a la venda.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum