En directe
L'Olot, a Ràdio Olot
amb David Planella

Arrenca la nova temporada de Ràdio Olot: nous programes i adaptació a la covid-19

Un espai sobre tecnologia i un altre sobre economia són les principals novetats
| 14 de setembre de 2020
Arrenca la nova temporada de Ràdio Olot: nous programes i adaptació a la covid-19

Aquest dilluns, Ràdio Olot també comença un nou curs. L’emissora estrena nova temporada mantenint els mateixos programes i afegint-n’hi de nous. Un espai sobre tecnologia i un altre sobre economia són les principals novetats d’aquest any. A partir d’aquest dilluns l’emissora recupera tota la programació amb el Cinc Minuts Més, el Tercer Temps, Trenquem el Cuc o els informatius migdia i vespre.


Avui tot torna a començar. Tot i la pandèmia, tornen les classes, els horaris de feina, la rutina, però també tota la programació de Ràdio Olot. Aquesta temporada l’emissora segueix apostant per la informació, l’entreteniment i la música com a principals eixos. Una de les novetats serà el programa ‘Matrix’ que conduirà David Jané i s’emetrà dimecres al vespre. El director de Ràdio Olot, Joel Tallant, en dona més detalls.

 

Una altra de les novetats és ‘L’Economia en el Punt de Mira’ que presentarà Josep Lluís Navarro dijous al migdia. Un espai per entendre l’economia amb un llenguatge ciutadà.

 

A part de les novetats, la graella de Ràdio Olot seguirà amb els seus programes habituals i històrics com són ‘Tranquem el Cuc’, ‘Ritmes de Catalunya’, a ‘Pas de Jazz’ i el ‘Sessió Contínua’. Entre setmana també hi haurà el Tercer Temps, el ‘KM21’, ‘La Tàctica’, l’’Olot Entén’ i ‘La Tertúlia’. Tots els programes s’han adaptat a la situació de la pandèmia i s’han preparat per fer entrevistes telemàtiques, espais dedicats al context que vivim o seccions des de casa. Avui arrenca una temporada que serà apta per a confinaments. L’emissora s’ha preparat tècnicament per poder fer la programació des de casa, si s’escau. I és que, passi el que passi, la ràdio sempre hi és.

També et pot interessar

Resum de l'any 2021, l'any en què tot torna

La pandèmia torna a centrar el resum de l'any de Ràdio Olot

Ràdio Olot llança un espot publicitari que posa l’accent en la quotidianitat de l’emissora

Es pot veure a les xarxes socials i es projectarà als cinemes d’Olot abans de cada sessió

Estàs escoltant


Volum