En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

Arrenca el Petit Format

Demà arrenca el petit format, un festival d’espectacles teatrals de format reduït que busquen generar un vincle de proximitat entre l’espectador i l’artista.
| 23 de novembre de 2022
Arrenca el Petit Format

El Petit Format arrenca demà amb vuit espectacles que formen una programació eclèctica. Les novetats d'aquesta edició, són l'entrada de l'Espai Cràter dins l'itinerari i un espectacle de carrer a la Plaça Mercat d'Olot. El president de la companyia 'Una Càpsula de Teatre' és Joan Martí.

Per obrir el festival i promoure el teatre en espais escènics reduïts entre els joves, el Festival Píndoles reproduirà tres peces de microteatre als alumnes de primer i segon d'ESO de la comarca.

D'entre les peces que conformen el festival, es farà un repàs de la vida de la Mercè Rodoreda, una de les autores més rellevants de la literatura catalana. Es reproduirà el Gegant del Pi, un monòleg d'autoficció sobre l'herència rebuda pels avantpassats i com, això, confronta amb la construcció d'una nova llar.

El Petit Format és una iniciativa de la companyia Una Càpsula de Teatre i rep el suport de l'Institut de Cultura d'Olot i les entrades es poden adquirir al portal web del festival.

Comparteix a: 

També et pot interessar

La Fira de Sant Nicolau ja és aquí

Aquest dimarts a El Mallol s'hi podrà veure una mostra d'oficis, animals i una fira d'artesans, entre altres espectacles dins de la programació

Els barris de Sant Miquel i Les Tries acullen un cap de setmana de circ i poesia

Es celebrà aquest dissabte i diumenge en el marc de dues iniciatives sorgides de PIAM

Estàs escoltant


Volum