En directe
L'Olot, a Ràdio Olot
amb David Planella

Aquest diumenge arriba la primera edició de la Basalt Treck a Castellfollit de la Roca

L’entitat Fem-nos Girar organitza aquesta cursa que donarà tots els beneficis a la Marató d’aquest any dedicada als problemes cardiovasculars
Aniol Puigvert | 23 de novembre de 2022
Aquest diumenge arriba la primera edició de la Basalt Treck a Castellfollit de la Roca

‘Que el ritme no pari’. Aquest és el lema de la primera cursa que de muntanya que se celebrarà a Castellfollit de la Roca. Ho farà aquest diumenge a partir de dos quarts de deu del matí. L’entitat Fem-nos Girar és l’organitzadora d’aquesta prova que no deixa de ser solidària. L’objectiu és que tots els beneficis que es recullin vagin destinats a la Marató de TV3. Enguany va dedicada als problemes i malalties cardiovasculars i se celebrarà el dia divuit de desembre. Una de les impulsores de la Basalt Treck de Castellfollit de la Roca és Coral Vilà.

Aquesta primera edició d’aquesta proposta esportiva i solidària consta de dos recorreguts diferents. Un de 18 quilòmetres amb un desnivell positiu de 800 metres, i la petita de 9 quilòmetres amb un desnivell de 400 metres. Les dues comencen al mateix punt i durant 6 quilòmetres es mantenen unides fins que una segueix pujant per muntanya i l’altre es manté més estable. No obstant, aquesta és una prova que permetrà als seus corredors conèixer indrets de Castellfollit de la Roca que la gent desconeix o no ha visitat.

La Basalt Treck de Castellfollit de la Roca ja ha tancat inscripcions. Hi haurà més d’un centenar de participants que es donaran cita a la Plaça Catalunya de Castellfollit de la Roca aquest diumenge a dos quarts de deu del matí amb l’inici de la cursa.

Comparteix a: 

També et pot interessar

La sort segueix sense acompanyar a l’Hoquei Olot (2-0)

Els olotins cauen a la pista del Cerdanyola en un partit marcat per l'efectivitat

L'Olot necessita trencar la sèrie de derrotes contra un Hércules en hores baixes

Els alacantins, en plena crisi a tots nivells, només tenen cinc punts més que els olotins i també ocupen zona de descens. Jonathan Risueño recupera Bigas, Terma i Cerdà, i medita donar la titularitat a Coris i Forgas en atac

Estàs escoltant


Volum