En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

Aquest cap de setmana les Planes d'Hostoles té doble celebració

D'una banda, la Santa Espina, que durarà des d’avui fins dilluns amb espectacles per a totes les edats
Redacció | 23 de setembre de 2022
Aquest cap de setmana les Planes d'Hostoles té doble celebració

Durant quatre dies a les Planes d'Hostoles celebren la festa de la Santa Espina que coincideix amb la fira del joc. Les Planes ha preparat més d'una vintena d'activitats. Avui a les 7 de la tarda la programació començarà amb un joc d'enginy i ja a les 11 de la nit hi haurà una sessió de DJs. El dissabte començarà la fira del joc on de les 10 del matí a les 7 de la tarda es podrà gaudir de jocs de gran format, d'enginy, d'un torn de ceràmica, ponis, un taller de bioconstrucció i un altre de creació de titelles. Tampoc hi faltaran els espectacles: a les 12 del migdia la companyia Estampades i en format de cercavila s'aturarà en diferents punts del poble per dinamitzar la fira; i ja a les 5 de la tarda l'espectacle 'La bella tour' durà el circ a la plaça major. La dinamitzadora Cultural de Les Planes d'Hostoles és Laia Juez.

Pel que fa a la festa de la Santa Espina, el mateix dissabte a dos quarts de 12 del matí es farà el pregó i ja a la tarda hi haurà un partit de futbol, seguit de l'esperat concert del Pot Petit a la pista poliesportiva. Ja a les 8 de la tarda el correfoc de Diables de l'Onyar recorrerà els carrers de la vila fins la plaça nova. La festa acabarà a les 12 de la nit amb el concert d'Orquestra Maribel i diferents DJs.

Dilluns, la festa de la santa espina recuperarà la sardinada popular, en la que ja es tenen preparats més de 15kg de producte.

Comparteix a: 

També et pot interessar

El Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot batejarà aquest cap de setmana els seus dos capgrossos

Un és l’home dels nassos, conegut per a tothom. L’altra, la més recent, és la castanyera, que només sortirà un cop a l’any

Mor l'activista cultural olotí Josep Maria Fontfreda

Comerciant de professió Vinculat a associacions com l’Orfeó Popular Olotí i el Centre Excursionista d’Olot, era un gran coneixedor de l’Alta Garrotxa

Estàs escoltant


Volum