En directe
Cocodril Club
amb Albert Malla

Aquest any no hi haurà Memorial Santi Silvas

Per qüestions laborals, els membres de la Fundació Tommy Robredo no s’han pogut fer càrrec de l’organització
| 20 de juny de 2019
Aquest any no hi haurà Memorial Santi Silvas

Per qüestions laborals, els membres de la Fundació Tommy Robredo no s’han pogut fer càrrec de l’organització. Perquè no torni a passar, la Fundació acaba de contractar un director general que es dedicarà íntegrament a planificar activitats i organitzar tornejos. L’any que ve, l’open de tennis en cadira de rodes d’Olot es tornarà a fer.

L'Open Memorial Santi Silvas es disputa a les instal·lacions del CN Olot

Amb 37 anys, Tommy Robredo continua viatjant i jugant a tennis, i la resta de membres de la seva fundació també tenen les seves feines. Per això, explica el tennista, ha estat impossible organitzar aquest mes de juny la que hauria estat la desena edició de l’Open Memorial Santi Silvas.


En declaracions a Ràdio Olot, Robredo, però, avança una bona notícia que és conseqüència de la dolenta. El fet de no tenir temps material d’organitzar el Santi Silvas d’aquest any ha fet veure a la Fundació Tommy Robredo que havia de tenir algú que s’hi dediqués al 100%. I van prendre aquesta decisió.


Robredo, amb corda

No hi haurà Santi Silvas, però això no vol dir que la Fundació Tommy Robredo hagi aturat la seva activitat aquest any. Durant tot el curs, ha estat treballant amb una professora que ajuda a jugar a tennis en cadira de rodes als pacients de l’Institut Guttmann. I la idea és que amb el nou director general les propostes de la Fundació es multipliquin. Robredo no la deixarà de banda. Continuarà implicat en el dia a dia i quan es retiri té previst dedicar-s’hi plenament. De moment, però, no ha posat data de caducitat a la seva carrera com a jugador professional.


Fa deu dies, Tommy Robredo va guanyar un torneig un any després de l’última vegada. Va ser a Poznan, Polònia. Ara, és a Itàlia per disputar dos Challengers més: el de Parma, aquesta setmana, i el de Milà, la setmana que ve. L’olotí és el número 216 del rànquing mundial de l’ATP.

Comparteix a: 

També et pot interessar

La sort segueix sense acompanyar a l’Hoquei Olot (2-0)

Els olotins cauen a la pista del Cerdanyola en un partit marcat per l'efectivitat

L'Olot necessita trencar la sèrie de derrotes contra un Hércules en hores baixes

Els alacantins, en plena crisi a tots nivells, només tenen cinc punts més que els olotins i també ocupen zona de descens. Jonathan Risueño recupera Bigas, Terma i Cerdà, i medita donar la titularitat a Coris i Forgas en atac

Estàs escoltant


Volum