En directe
5 Minuts +
amb Joel Tallant, Neus Asin i Pere Farjas

Aquest any no hi haurà Memorial Santi Silvas

Per qüestions laborals, els membres de la Fundació Tommy Robredo no s’han pogut fer càrrec de l’organització
| 20 de juny de 2019
Aquest any no hi haurà Memorial Santi Silvas

Per qüestions laborals, els membres de la Fundació Tommy Robredo no s’han pogut fer càrrec de l’organització. Perquè no torni a passar, la Fundació acaba de contractar un director general que es dedicarà íntegrament a planificar activitats i organitzar tornejos. L’any que ve, l’open de tennis en cadira de rodes d’Olot es tornarà a fer.

L'Open Memorial Santi Silvas es disputa a les instal·lacions del CN Olot

Amb 37 anys, Tommy Robredo continua viatjant i jugant a tennis, i la resta de membres de la seva fundació també tenen les seves feines. Per això, explica el tennista, ha estat impossible organitzar aquest mes de juny la que hauria estat la desena edició de l’Open Memorial Santi Silvas.


En declaracions a Ràdio Olot, Robredo, però, avança una bona notícia que és conseqüència de la dolenta. El fet de no tenir temps material d’organitzar el Santi Silvas d’aquest any ha fet veure a la Fundació Tommy Robredo que havia de tenir algú que s’hi dediqués al 100%. I van prendre aquesta decisió.


Robredo, amb corda

No hi haurà Santi Silvas, però això no vol dir que la Fundació Tommy Robredo hagi aturat la seva activitat aquest any. Durant tot el curs, ha estat treballant amb una professora que ajuda a jugar a tennis en cadira de rodes als pacients de l’Institut Guttmann. I la idea és que amb el nou director general les propostes de la Fundació es multipliquin. Robredo no la deixarà de banda. Continuarà implicat en el dia a dia i quan es retiri té previst dedicar-s’hi plenament. De moment, però, no ha posat data de caducitat a la seva carrera com a jugador professional.


Fa deu dies, Tommy Robredo va guanyar un torneig un any després de l’última vegada. Va ser a Poznan, Polònia. Ara, és a Itàlia per disputar dos Challengers més: el de Parma, aquesta setmana, i el de Milà, la setmana que ve. L’olotí és el número 216 del rànquing mundial de l’ATP.

També et pot interessar

El Memorial Raül Ramos de natació torna trencant rècords

Gairebé 400 nedadors i nedadores participaran dissabte al trofeu que organitza el Club Natació Olot i que obre el circuit Girosona. Una de les novetats d’enguany és que es podrà seguir la competició a través de la plataforma EsportPlus.tv

La Unió Esportiva Olot i el FC Barcelona firmen un nou conveni de col·laboració

Els blaugrana tindran un dret preferent sobre cinc jugadors del futbol base de l’Olot i els olotins podran optar a dues cessions. Els socis de l’Olot també podran gaudir d’entrades gratuïtes i descomptes a partits del futbol formatiu del Barça i les seccions del club

Estàs escoltant


Volum