En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Aposta pel futbol

Primer pas per a la construcció de tres camps de gespa artificial a la zona del Morrot per a la Unió Esportiva Olot.
| 8 de novembre de 2012
Aposta pel futbol

La Junta de Govern Local d’Olot ha fet el primer pas perquè els camps de gespa artificial de la Unió Esportiva Olot siguin una realitat. Un anunci que arriba després de les queixes del club per l’abandonament de les instal·lacions municipals des de fa temps. L’obra es podrà fer d’una manera que permetrà a la ciutat tenir les inversions i a l’Ajuntament pagar-les a plaços.

Foto: Unió Esportiva Olot

La junta de govern d’aquest dijous al matí ha aprovat una permuta urbanística per destinar aquest espai del Morrot com a ús esportiu. És un primer pas necessari perquè es puguin fer la construcció d’aquests tres camps de futbol pensats i destinats per al futbol base de la Unió Esportiva Olot. Seran tres camps amb gespa artificial que inclouran també la construcció d’uns vestidors nous.

L’obra té un cost d’un milió d’euros que d’inici serà assumit per la Fundació Joan Agustí. Aquesta fundació avançarà tots els diners que val l’obra i l’Ajuntament en pagarà la meitat de manera paulatina els propers anys. Una mesura que beneficia el club, que tindrà unes instal·lacions de primer nivell per al futbol formatiu i a la ciutat, que també les podrà tenir per a possibles campus que es facin. La meitat dels diners, 500mil€, s’esperen obtenir d’unes ajudes.

Tot plegat arriba després de la queixa presentada als micròfons de Ràdio Olot pel president de la Unió Esportiva Olot, Joan Agustí. Agustí va tornar a lamentar, com ja havia fet quan el club va pujar a Tercera Divisó, l’estat de les infrastructures per la pràctica del futbol a la ciutat.

Comparteix a: 

També et pot interessar

La Canya ja gaudeix de llits elàstics pels més petits a la plaça 1 d'octubre

La iniciativa l’havien demanat els veïns de la zona a les trobades organitzades per l’Ajuntament anomenades ‘Quedem a la plaça’.

Resum de l'any 2021, l'any en què tot torna

La pandèmia torna a centrar el resum de l'any de Ràdio Olot

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum