En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

Anna Roig actua a Olot presumint de vins de la seva terra, el Penedès

Presenta el seu tercer disc anomenat ‘Un pas, neu i un pas’
| 10 d'abril de 2015
Anna Roig actua a Olot presumint de vins de la seva terra, el Penedès

Des del Penedès arriba a Olot aquest cap de setmana Anna Roig per mostrar el seu tercer disc anomenat  ‘Un pas, neu i un pas’.

anna-roig-xarxapenedes

La cantant Anna Roig (xarxapenedes.com) 

La gira d’Anna Roig i L’ombre de ton chien va començar al setembre de l’any passat al Festival de Música Viva de Vic i arriba al seu equador aquest cap de setmana on farà un concert  a Olot. Una ocasió per gaudir d’aquest nou disc que, segons la mateixa Anna Roig, és diferent dels discos anteriors, ple d’emocions i reflexions més personals.

L’espectacle també té un punt de diferència amb els que la cantant havia realitzat anteriorment. En aquest proper concert les cançons estan reforçades amb altres recursos com per exemple llum i actuacions teatrals.

El concert es farà a la Sala El Torín aquest dissabte a les 8 del vespre. El preu de les entrades és de 12 euros l’anticipada i 15 euros a taquilla. Al final del concert es farà una degustació de vins del Penedès pels assistents.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant


Volum