En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Anna Navarro és la Garrotxina de l’Any 2020

L’empresària olotina considerada la dona més influent del món en l’àmbit de la tecnologia s’ha emportat el guardó al qual també espiraven Manel Fortis i Enric Rubió.
Pau Masó | 10 de juny de 2021
Anna Navarro és la Garrotxina de l’Any 2020

La gala d’aquest any s’ha celebrat, per primera vegada, en un format diferent: un dijous, a la Sala Torín, d’una durada més curta i amb aforament limitat. Però l’essència ha estat la de cada any: valorar el talent i les persones que formen la comarca de la Garrotxa. La gran protagonista d’aquesta edició ha estat Anna Navarro, una empresària olotina que el 2020 va ser considerada la dona més influent en l’àmbit tecnològic per la revista Analytics Insight. Així ho ha celebrat des de la distància, en una videoconferència durant la gala des de Califòrnia.

Anna Navarro és nascuda a Olot el 1968 i ha treballat per NetApp, una empresa líder en el sector de l’emmagatzematge de dades i que té seu a Silicon Valley, a Califòrnia. Navarro va créixer a Girona i va estudiar filologia a Barcelona i Berlín. Des dels Estats Units ha treballat en el món de la globalització i és presidenta d’una associació de dones que treballen en aquest àmbit. De fet, Navarro ha liderat equips de companyies com Cisco, VMware i Xerox. Des de la distància, Navarro també ha assegurat que allà on va sempre parla dels valors de casa seva.

La gala del premi Garrotxí de l’Any 2021 també ha guardonat l’empresa Alzamora com a millor iniciativa empresarial, els Esplais de la Garrotxa com a millor iniciativa social, Lluèrnia com a millor iniciativa promocional, el pintor Miquel Duran per la seva trajectòria i Jordi Masegur amb el guardó de Jove Promesa. A part, el Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot (organitzador dels premis) també ha volgut reconèixer la tasca que han fet els serveis essencials durant l’any de pandèmia i ha entregat diversos diplomes a representants locals dels sanitaris, residències i cossos i forces de seguretat.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Les Festes del Tura tindran gots biodegradables

S’ha fet una producció de 36.000 gots per abastir a les barraques durant els cinc dies de festa major

La Piscina Municipal d’Olot recupera l’activat d’abans de la pandèmia

És un dels equipaments més utilitzats de la ciutat durant l’estiu i enguany s’ha situat en xifres de l’any 2019 pel que fa a assistència i a abonaments

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum