En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Anna Barnadas no es presentarà a les properes eleccions municipals

L’actual portaveu d’ERC Olot fa un pas al costat i seguirà amb les seves funcions com a secretària d’Acció Climàtica
Roger Isern | 16 de setembre de 2022
Anna Barnadas no es presentarà a les properes eleccions municipals

Així ha anunciat Anna Barnadas, actual portaveu d’ERC Olot, que no es presentarà en les pròximes eleccions municipals del mes de maig. Al final d’aquest mandat, Barnadas deixarà les seves funcions a l’Ajuntament d’Olot com a regidora i portaveu del grup republicà. Ha explicat que el candidat o la candidat d’ERC a Olot ha de dedicar-hi un temps complert, fet que no pot complir. Actualment, Anna Barnadas és la secretària d’Acció Climàtica i no pot compaginar els dos càrrecs. Aquest migdia ho ha anunciat en roda de premsa.

El pròxim candidat per a les eleccions municipals que representarà Esquerra Republicana a Olot es decidirà en un assemblea del partit que es farà al mes d’octubre. Anna Barnadas explica que dins el partit hi ha gent molt capacitada per assumir el càrrec.

Anna Barnadas es va presentar per primera vegada en les últimes eleccions celebrades l’any 2019. ERC Olot és el segon partit amb més representació a l’Ajuntament d’Olot amb 5 regidors.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Pablo Odell és el candidat de Junts a l'alcaldia de les Planes d'Hostoles

Odell, de cinquanta-dos anys, agafa el relleu d'Eduard Llorà que ha estat el cap de llista de la formació durant les últimes 3 legislatures. Aquesta és la primera candidatura que es presenta oficialment pels comicis del 2023 al municipi

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum