En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Amor sí, diners no

L'alcalde d'Olot admet la necessitat d'equipaments per a l'Escola d'Art però diu que a hores d'ara no hi ha diners per a fer-ho.
| 22 de maig de 2014
Amor sí, diners no

L’alcalde d’Olot li dóna la raó al director de l’Escola d’Art amb les mancances que té del centre però diu que ara és econòmicament impossible fer-les realitat. Pel què fa a la falta d’estima assegura que sí que se’ls valora i que la ciutat aplaudeix la bona feina que fan.

Els claustres del Carme, seu de l'Escola d'Art (reunionsentrevolcans.cat)

JORDI ALTESA | Aquest dimecres el director de l’Escola Superior d’Art i Disseny d’Olot feia servir els micròfons de Ràdio Olot per fer reivindicacions: algunes de caràcter material però d’altres de simbòliques perquè afirmen no sentir-se prou estimats ni reconeguts a la ciutat que els acull. L’alcalde d’Olot ha fet servir també el programa Fil Directe d’aquesta casa per respondre’l. Diu Josep Maria Corominas que a hores d’ara no es poden tirar endavant els projectes al mateix ritme que abans i ha recordat fins i tot que la creació d’una residència d’estudiants estava al seu programa electoral.

Pel què fa a l’ampliació del centre cap a Can Sacrest, ja hi ha uns plànols fets que en són l’avantprojecte. Qui hauria d’assumir l’obra és el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya però ara li juguen en contra dos elements: per una banda la falta de recursos de la pròpia Generalitat i per l’altre que Olot s’ha vist beneficiada de nous centres escolars fins fa poc i en l’ordre de prioritat de l’executiu hi ha primer els centres que estan en barracons.

Un altre tema que queda lluny de l’economia és el sentimental i de reconeixement a la tasca que fa l’Escola d’Art. Sense anar més lluny, aquest juny tindrà la primera promoció d’universitaris d’Olot gràcies als graus que s’han fet. Un reconeixement a la feina ben feta en aquest i altres àmbits que l’alcalde ha aprofitat per tornar a ressaltar.

L’Escola Superior d’Art i Disseny d’Olot té aquest curs 407 alumnes, un 15% més que l’any passat. Ara mateix, més de la meitat venen de fora de la Garrotxa a estudiar aquí, una situació molt semblant a la que passa aquí amb el professorat. 

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum