En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Amb el cap ben alt!

9 podis en 10 anys. El CPA Olot no té rival en el món del patinatge artístic.
| 10 d'octubre de 2012
Amb el cap ben alt!

La ciutat d’Olot ha agraït al Club Patinage Artístic de la ciutat la feina feta una vegada més. 9 podis en 10 anys amb un palmarès difícil d’igualar. Acabades d’arribar de Nova Zelanda, han rebut un nou homenatge de la ciutat que ja està disposada a veure com l’any que ve seguiran engreixant la seva llegenda i escribint en lletres d’or el seu nom a la història del patinatge artístic mundial.

 

Una rua amb sortida de Can Trincheria ha servit per començar l’acte. Els organitzadors cada cop s’han de trencar més el cap per fer una rebuda original després de tants anys: han arribat amb bus, amb cotxes antics i ara amb una rua amb els timbalers del Barri de Sant Miquel. Un bon nombre d’olotins s’han sumat a la rua per anar fins a l’Ajuntament. Allà el públic s’ha acabat de fer més nombrós. Abans d’entrar, han fet una demostració del ball Alter Ego sense patins.

 

Després, una per una han entrat a la sala de plens del consistori que s’ha quedat petita. Familiars, amics i diferents ciutadans han aplaudiut amb ganes les millors ambaixadores de la ciutat. Han rebut una funda per als patins que repassa el seu palmarès i un quadre que recull també aquesta informació per posar al seu espai de trofeus.

 

Després, ha estat el torn dels parlaments. El representat territorial de l’esport, Josep Pujols, les ha convidat a seguir treballant i a fer més gran la història. El president del CPA Olot, Joan Fàbrega, ha agraït a la ciutat la confiança dipositada i ha recalcat que tot i estar a l’altra punta del món, no s’han sentit sols. Un dels moments emotius ha estat quan ha pres la paraula, Anna Portell, que penja els patins després d’unes quantes temporades. Portell els ha dit que sempre els donarà suport.

Finalment, l’alcalde d’Olot, ha reconegut els valors que transmeten les patinadors. Josep Maria Corominas s’ha referit a l’incident de les patinadores quan, aquest matí a l’arribar a Barcelona, han estat insultades per fer-se una foto on hi havia l’estelada, la senyera i la bandera d’Olot. Aquest home d’uns 40 anys després ha embestit el president del club amb el carro de les maletes. Per a Corominas, la reacció del club ha tornat a ser exemplar.

Al acabar l’acte l’equip del Club ha signat, una vegada més al llibre d’honor de la ciutat.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum