En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Alerta pes estafes del gas

Empreses autoritzades canvien els tubs i reguladors molt abans de que caduquin.
| 15 d'octubre de 2012
Alerta pes estafes del gas

Alerta per uns operaris que entren a cases de la Garrotxa per canviar part del sistema de gas. Diuen que tubs i regiuladors s’han caducat i que cal canviar-ho. El problema és que els productes estan lluny d’estar caducats però aprofiten per cobrar un servei abans d’hora reduint la vida útil dels productes.

És una més de les picaresques que hi ha tot sovint però aquesta té la particularitat que la companyia SÍ que està autoritzada per fer operacions de revisió del gas però enganya, segons han explicat des de Consum, dient que toca una revisió dels tubs del gas sense que hagin caducat encara. Algunes de les persones que han picat han confiat en el que els deien els operaris i els han deixat fer. En aquest cas la picaresca s’ha pogut controlar més ràpid  després que l’oficina de consum de la Garrotxa ha decidit formar i involucrar en aquests temes a tècnics dels Ajuntaments. Ara, quan es detecta una estafa es pot actuar amb més velocitat per prevenir-ho. La responsable de l’Oficina de Consum de la Garrotxa, Anna Beltran aconsella no deixar passar ningú a casa i posar-se en contacte amb la companyia. També suggereix que cadascú controli quan les instal·lacions del gas han de renovar-se.

D’altra banda, les participacions preferents continuen ocupant gran part de la feina de reclamacions que arriben a l’Oficina de consum. Cal afegir-hi també uns falsos operaris que asfalten carrers i l’aplicació de l’apujada de l’IVA en factures de companyies elèctriques.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum