En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Alejandro Valverde guanya un final d'etapa de la Volta a Catalunya deslluït a Olot

El director de la Volta s’ha solidaritzat amb les víctimes de l'accident aeri i espera tornar aviat a Olot per treure’s l'espina de l'etapa d'avui
| 24 de març de 2015
Alejandro Valverde guanya un final d'etapa de la Volta a Catalunya deslluït a Olot

Havia de ser una tarda festiva, però ha acabat tacada per la notícia de la mort dels tres passatgers olotins de l’avió de Germanwings. El director de la Volta s’ha solidaritzat amb les víctimes i espera tornar aviat a Olot per treure’s l’espina de l’etapa d’avui.  

podi valverdre

Valverde, al podi, amb el trofeu que l'acredita com a campió de la segona etapa de la Volta (Xevi Bravo)

Podien guanyar molts corredors, però pocs eren més esperats que Alejandro Valverdre. El murcià és un dels ciclistes més mediàtics de la Volta Ciclista a Catalunya i avui ha estat el primer a creuar la meta de la segona etapa a Olot. Valvedre s’ha imposat a l’esprint de la recta de l’Avinguda de Santa Coloma per davant del seu company del Movistar Joaquín Rojas, segon, i del suís Martin Elminger, tercer. Abans, però, ha hagut de superar els tres escapats del dia, que han anat a davant fins a Montagut. Un d’ells era el mallorquí del Caja Rural Lluís Mas.

Lluís Mas és el líder dels esprinters intermitjos i espera que l’etapa de demà amb sortida i arribada a Girona els serveixi per recuperar forces abans de l’etapa reina de dijous, quan els ciclistes pujaran de Tona fins a la Molina, amb pas un altre cop per Olot. Avui, però, era el gran dia de la capital de la Garrotxa amb la Volta i, al final, ha quedat deslluït. No pas per la pluja, que ha estat un factor més aviat anecdòtic, sinó per les tres víctimes mortals garrotxines en l’accident d’avió dels Alps francesos. La Volta s’hi ha volgut solidaritzar. Ho explica el director general de la Volta, Rubén Peris.

L’actuació musical que Pep Poblet havia de fer al podi s’ha suspès i els lliuraments dels maillots han estat ràpids i sense flors. Feia 20 anys que la Volta no tenia un final d’etapa a Olot i Rubén Peris assegura que li ha quedat una espina clavada. És per això que no descarta que ell i els olotins se la puguin treure ben aviat amb un altre final a la capital de la Garrotxa.

Amb la d’avui a Olot, ja s’han fet dues etapes de la Volta Ciclista a Catalunya que s’acabarà diumenge a Barcelona. A hores d’ara, el líder de la general és el mateix que ja ho era ahir: el polonès Paterski, del CCC.

Les imatges de la Volta a Olot, aquí

Comparteix a: 

També et pot interessar

Iñigo Arriola creu que l'equip pot donar més de si

Els d'Iñigo Arriola reben l'Ebre, el darrer classificat de la lliga

112 arquers s’han reunit aquest cap de setmana a Argelaguer en una autèntica festa del tir en arc

La trobada també ha servit per commemorar els primers deu anys de vida de l’Indoor 3D Vall de Llierca

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum