Cocktail Class

Alberto Perea torna a salvar l'Olot

L’extrem manxec marca els dos gols que empaten el partit a dos contra l’Alcoià
| 11 de gener de 2016

L’extrem manxec marca els dos gols que empaten el partit a dos contra l’Alcoià; l’últim, de falta directa, a només tres minuts del final. L’Olot guanya un punt respecte del descens a Tercera.

fotografoalcoy_20160110_195734-768x403

Hèctor Simon intenta controlar una pilota en el partit d'Alcoi (Juan Sanz)

La primera victòria lluny de la Garrotxa tampoc no va arribar, però igualar un 2-0 en contra a fora de la casa se li assembla molt. L’empat a dos a un camp difícil com el de l’Alcoià va tenir un bon gust per la UE Olot. Alberto Perea va tornar a fer d’heroi i es va apuntar els gols que van igualar les dianes d’Àlex Cortell, al 23’ de la primera, i de Julio de Dios, al 2’ de la segona. Quan el partit semblava més complicat, l’àrbitre va xiular penal de Mode a Rojas i Perea el va aprofitar per marcar el 2-1. Primer, va fallar el llançament, però després va recollir el refús i va batre Marc Martínez. El porter va maleir l’extrem manxec, perquè a tres minuts del final li va enviar un xut de falta directa imparable que va suposar el 2-2. Perea no s’ho va pensar dues vegades...

Perea va marcar dos gols ahir contra l’Alcoià, en va fer dos més la setmana passada en l’empat contra l’Atlètic Llevant i, sumats als del 2015, ja n’ha transformat nou amb la samarreta de l’Olot. És el jugador més determinant de l’equip i el seu futur penja d’un fil. Fins aquest divendres, pot acceptar una oferta de Segona A per marxar gairebé a cost zero. Perea diu que està bé a l’Olot, però deixa la qüestió en mans del seu representant, mentre Rodri posa arguments damunt la taula perquè es quedi.

Un altre protagonista del partit d’ahir va ser David Bigas. Rodri el va fer debutar a la segona meitat i el nou lateral esquerre de l’Olot va rendir a un bon nivell.