En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Albert Blázquez, el primer a renovar amb l'Olot

El capità es compromet a continuar amb l'equip olotí a Tercera RFEF
David Planella | 10 de juny de 2021
Albert Blázquez, el primer a renovar amb l'Olot

Imatge: Nuri Marguí (UEO)


Albert Blázquez continuarà portant el braçalet de capità a Tercera Divisió RFEF. La seva renovació és la primera pedra del nou projecte de la Unió Esportiva Olot al cinquè graó del futbol espanyol. El defensa besaluenc, l’únic garrotxí de la plantilla actual, ha complert la seva paraula i, com va ja mig avançar el dia del descens, ha acceptat quedar-se a Tercera.

Blázquez, de 29 anys, viurà la seva setena temporada a l’Olot, on va arribar el curs 2015-2016 procedent del Vila-real B i on es va quedar un any després malgrat el descens a Tercera. Lateral dret de posició natural, en les últimes temporades ha jugat més de central en el sistema de tres centrals i carrilers que solia utilitzar l’Olot. Aquesta temporada, el defensa ha disputat 24 partits (21 de titular) i ha acumulat 1.900 minuts.

Albert Blázquez és el primer jugador que renova amb l’Olot, que fins ara només havia anunciat quatre baixes: les del porter Pol Ballesté, el lateral José Antonio Soler i els davanters Juan Delgado i Álvaro Salinas.

També et pot interessar

Roberto Chamizo, campió del Santi Silvas

En el torneig de round-robin, no hi va haver sorpreses: va guanyar el número 1 mundial, el francès Stephane Houdet

Guia pràctica per saber de què va la votació de dissabte al CN Olot

La junta sotmet a la votació dels socis el projecte de finançament per a la primera fase del projecte de reforma de les instal·lacions

Generació d'èxits

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum