Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Al Sant Jaume li sobren cinc minuts

| 6 de juny de 2016

L'única ocasió de perill del Roses, en el 85', va suposar l'1-1 en el partit d'anada de la fase d'ascens a Segona Catalana.

Sant Jaume - Roses (David Bosch)

Un instant del partit d'anada a Sant Jaume (David Bosch)

El CF Sant Jaume de Llierca va empatar 1-1 a casa contra el Roses. Era el partit d’anada de l’eliminatòria d’ascens a Segona Catalana i va ser un punt cruel pels garrotxins. Després d’una primera meitat condicionada per l’aigua que hi havia al terreny de joc, i que va dificultar el joc, a la segona els de Ferran Roca van fer un pas endavant. Van aconseguir la recompensa de l’1-0 amb un gol de Joel Plana al minut 9 de la represa, però el Roses va empatar a cinc minuts del final aprofitant l’únic error dels locals.

El Sant Jaume va defensar bé durant tot el partit i el Roses no va crear gens de perill fins a la jugada de l’1-1. Roca ho lamenta, però vol mirar endavant. Dissabte, hi ha el partit de tornada i el seu equip l’ha d’anar a guanyar. La tornada de la fase d’ascens a Segona Catalana es jugarà a Roses dissabte a dos quarts de sis de la tarda.