En directe
L'Olot, a Ràdio Olot
amb David Planella

Ajuntament d'Olot 1 Accionistes Plaça Braus 0

El Jutjat d'Olot diu que la Plaça de Toros és propietat de l'Ajuntament. Els accionistes volen recórrer.
| 18 d'octubre de 2012
Ajuntament d'Olot 1 Accionistes Plaça Braus 0

Primera batalla guanyada per l’Ajuntament d’Olot en el camí judicial per la propietat de la plaça de Braus de la ciutat. Considera la sentència de la magistrada del jutjat d’Olot que el consistori n’és el propietari. L’Ajuntament creu que els hi dóna la raó i els accionistes pensen apel·lar a l’Audiència de Girona. El seu advocat considera “molt positiva” la sentència, tot i que no els hi ha donat la raó.

Una “derrota dolça” segons l’advocat dels accionistes de la plaça de Toros ja que els dóna la raó en moltes qüestions... menys en un punt clau. Jacint Planas ha qualificat de positiva la sentència perquè els dóna la raó en temes que havien plantejat durant el judici.

Des de l’Ajuntament d’Olot, el propi alcalde Josep Maria Corominas, també ha valorat la sentència en positiu perquè els en reconeix la propietat.

Ara els representats legals dels accionistes tenen 20 dies per presentar apel·lació a l’Audiència de Girona en un nou judici que es farà d’aquí un any o un any i mig, segons càlculs del propi advocat.

Així doncs es posa punt i final a la primera part d’aquesta batalla legal sobre la propietat de la plaça de toros que pot eternitzar-se als despatxos de la justícia.

També et pot interessar

Resum de l'any 2021, l'any en què tot torna

La pandèmia torna a centrar el resum de l'any de Ràdio Olot

Ràdio Olot llança un espot publicitari que posa l’accent en la quotidianitat de l’emissora

Es pot veure a les xarxes socials i es projectarà als cinemes d’Olot abans de cada sessió

Estàs escoltant


Volum